Bijeenkomsten FMN

FMN is een bruisende beroepsvereniging. Samen met onze actieve groepen, zoals Expertteams en Communities, partners en sponsoren en branchegenoten organiseren wij ook het hele jaar door diverse online en fysieke evenementen. Voor een actueel overzich van alles wat gepland staat verwijzen we je graag door naar onze agenda. Hieronder lichten we al onze jaarlijks terugkerende events toe! 

Onze terugkerende events

Bijeenkomsten van Expertteams en Communities

De actieve groepen binnen FMN organiseren door het jaar heen meerdere fysieke, digitale en hybride bijeenkomsten. Je vindt de bijeenkomsten in de agenda en op onze LinkedIn pagina.

ALV

FMN organiseert twee keer per jaar haar algemene ledenvergadering: een in het voor- en een in het najaar. Alleen FMN-leden kunnen de ALV bijwonen of de stukken op de website inzien.

Naar de laatste ALV
(let op: inloggen verplicht).

FMN Connect XL

In het voor- en najaar organiseert FMN het congres FMN Connect XL. Elke editie kent een interessant en uitgebreid programma rondom een thema. Tijdens het najaarscongres reiken we ook de FMN Student Awards uit.

FMN Benchmark XL

De NFC Index van FMN en Colliers International organiseren jaarlijks het congres FMN Benchmark XL. Tijdens dit event wordt onder andere aandacht besteed aan de Nederlandse Workplace Index.

FMN Student Awards

Met de FMN Student Awards stimuleert FMN innovatief facilitair onderzoek door bachelor- en masterstudenten. Niet alleen om FM vooruit te helpen, maar ook om de bijdragen van studenten aan deze ontwikkeling te benadrukken.

World Workplace Europe

Jaarlijks slaan FMN, IFMA en EuroFM de handen ineen tijdens het internationale congres World Workplace Europe. Kennis delen, inspiratie opdoen, deelnemen aan discussies en je internationale netwerk vergroten: je doet het allemaal tijdens dit event.