Column

Ledenbetrokkenheid

FMN bestaat door en voor betrokken leden! Allemaal zijn we betrokken bij ons vakgebied. Dit kan in verschillende rollen en vanuit verschillende gezichtspunten. Juist deze veelzijdigheid zorgt voor veel kennis en verbondenheid. FMN heeft betrokken leden n
Profielfoto van Michel Tobé
15 september 2023 | 1 minuut lezen

Afgelopen woensdag was de ledenraadpleging. Bedoeld om input te geven voor aciviteiten die we in 2024 willen doen. Welke thema's zijn van belang, waar moeten we ons op richten, hoe kunnen we de ledenbetrokkenheid verhogen, hoe betekenen we meer voor het vakgebied, zijn zomaar wat vragen. Met een welliswaar kleine groep, maar wel een enthousiaste groep is er op een goede manier input geleverd. Hele praktische zaken die we volgend jaar gaan doen (goede grote events, verdiepingssessies, gerichte mails) tot meer academische discussies (welke ontwikkelingen spelen in het vakgebied en waar gaat FM heen). 

Eind deze maand is World Workplace in Denver. Er gaan onder andere studenten mee die dit als prijs gewonnen hebben. Nederland is goed vertegenwoordigd tijdens dit, vooral Amerikaanse, feestje. Vakgenoten treffen, maar ook verschillende culturen ervaren, draagt bij aan de indivuele ontwikkeling, maar ook die van het vakgebied als totaal. We hebben als Nederland te delen, maar ook zeker op te halen. Ik wens iedereen die aanwezig is een hele leerzame en leuke tijd. Ik heb er zin in!

We hebben op de oproep voor bestuursleden goede respons gekregen. Echter nog niet voor de functie van penningmeester. We zoeken iemand die cijfers begrijpt, kan lezen en als sparringpartner kan dienen binnen het bestuur, naar het vereningsbureau (zijn doen het werk) en naar buiten. Wie kan helpen deze vrouw/man te vinden?

En met deze oproep beeindig ik deze column!