Initial

Initial is zilveren partner van FMN

Initial, onderdeel van de Rentokil Initial Group plc en actief in meer dan 75 landen, is wereldwijd de vertrouwde leverancier van hygiëne-oplossingen. Initial heeft al een eeuw lang ervaring en expertise met op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de klant zijn noden. Het resultaat? Een veilige, comfortabele, hygiënische sanitaire voorziening met een totale ontzorging.

Diensten

Initial biedt het breedste assortiment aan sanitaire hygiënediensten, van dieptereinigingen tot het reinigen van het luchtcirculatiesysteem. Maar denk ook aan het (automatisch) aanleveren van de vooraf afgesproken hoeveelheden aan verbruiksartikelen en het onderhouden van producten, zoals het periodiek vervangen van luchtverfrissers, damesverbandcontainers, wc-borstels en no-touch-alcoholdispensers.

Producten

Initial profileert zich bij voorkeur met no-touch-toestellen. Daarnaast gaat het om direct inzetbare toestellen. De Signature-lijn van Initial – welke is bekroond met de Red Dot Design Award (prijs voor innovativiteitsvolle producten) – is bewerkt met zilverionen om besmetting en bacterie-overdracht tegen te gaan. De lijn is herkenbaar aan zijn stijlvolle, tijdloze en elegante look. Initials unique service-combinatie van preventief technisch en hygiënisch onderhoud zorgt voor de optimale sanitairbeleving. Een beleving waarin veiligheid, hygiëne en comfort doorslaggevend zijn. 

Research & Development in de Rentokil Initial Group staat niet stil, ook niet tijdens lockdowns en pandemieën. Zo bracht het bedrijf de InspireAir72 en VIRUSKILLER op de markt.