Nuvolo

Nuvolo is zilveren partner van FMN

Nuvolo stelt je in staat jouw werk op de meest efficiënte manier te doen. Dat komt tot uiting in alles wat Nuvolo doet, van innovatie tot levering. Nuvolo streeft ernaar om een ‚Äč‚Äčoplossing te leveren waar je trots op bent en dat je trots bent op het werk dat je doet.

Geïntegreerde workplacemanagement-systemen (IWMS)

Nuvolo is een leverancier van geïntegreerde workplacemanagement-systemen (IWMS), voorheen vaak omschreven als een facilitaire assetmanagement-applicatie. Hiermee levert het bedrijf oplossingen voor het uitvoeren en verbeteren van:

  • onderhoudsmanagement van correctief en gepland onderhoud;
  • het reserveren en optimaliseren van ruimtes en assets;
  • het verhuizen van (groepen van) personen;
  • project- en portfoliomanagement voor bijvoorbeeld renovatieprojecten;
  • real estate management om je contracten te beheren;
  • sustainability management om je duurzaamheidsdoelen te bewaken;
  • OT-cybersecuritymanagement om alle non-IT-delen te beveiligen tegen hackers.

The Connected Workplace

De kern van Nuvolo's 'Connected Workplace-strategie' ligt in de noodzaak om de verschillende taken van de ondersteunende teams die betrokken zijn bij de dagelijkse uitvoering van de moderne werkplek, beter op elkaar af te stemmen.

Elk lid van een team is een aanwinst. Teams zijn succesvol, omdat ze meer kunnen realiseren dan de som van hun delen. Maar dat is alleen waar als elk deel ook bijdraagt aan het geheel. Als leden van een groep niet goed kunnen samenwerken, zijn ze beperkt in de hulp die ze kunnen bieden. En als verschillende ondersteuningsgroepen niet kunnen samenwerken en geen informatie kunnen delen over overlappende bedrijfsprocessen, dan zijn ze ook beperkt in hun vermogen om activiteiten te stroomlijnen. Nuvolo maakt het met haar technologie mogelijk dat deze ondersteunende teams in staat zijn de werkplek te verrijken en beter te verbinden ('cross silo').

 

Thema's:

Space Management = ruimte beheer planning & reserveringen (pdf)
Maintenance Management = management voor correctief & preventief onderhoud (pdf)