Studeer Facility ManagementWord de slimme regisseur die zorgt dat alles soepel loopt binnen een organisatie. Ga voor de HBO opleiding Facility Management.‚Äč Als facility manager ben jij misschien wel de belangrijkste schakel van de gehele organisatie.

Zonder jou valt alles stil!

Facility Management is super veelzijdig: je houdt je bezig met mensen, ruimtes, services én de nieuwste technologie. Je organiseert alles voor een perfecte gastvrije omgeving. Je regelt de inrichting op kantoor en de thuiswerkplekken. Je zorgt dat panden verduurzamen en fixt de beveiliging. En… ga zo maar door. Met Facility Management kun je niet alleen aan de slag bij uiteenlopende bedrijven zoals Schiphol, UMC Utrecht en de Ziggodome. Ook grote evenementen zoeken mensen zoals jij!

Ervaringsverhalen

Inside stories van eerste- en tweedejaars studenten Caitlin & Youk en vierdejaars studente Amber. Hoor de ins en outs uit de eerste hand. Check ook de verhalen van de vele afgestudeerde FM-ers op de websites van de hogescholen!

Antwoorden op de vijf veelgestelde vragen over de opleiding HBO Facility Management

Wat is 'waar' en 'niet waar' over de HBO opleiding Facility Management?

Facility Management studeer je hier!

Meer informatie over de opleiding HBO Facility Management

Op de website hbofacilitymanagement.nl vind je meer informatie over opleidingsinstituten, ervaringsverhalen van studenten en natuurlijk leuke artikelen over hospitality, wellbeing, workspace en sustainability. 

Meer informatie? Bekijk alles op onze speciale website!