Aanmelden FMN Student Awards 2022

Meld je aan voor de FMN Student Awards 2022 door onderstaand formulier in te vullen. De aanmelding staat open tot en met zondag 4 september 2022.
Wil je nog een keer de voorwaarden en procedure doornemen? Deze lees je hier.

Jouw gegevens

Geen studentenmailadres van je opleiding

Gegevens van jouw opleiding

Gegevens van de organisatie waar je jouw onderzoek hebt uitgevoerd

Algemene gegevens over jouw onderzoeksrapport

Jouw onderzoeksrapport

Max. 300 woorden
Max. 300 woorden
Dit kan je ook later apart insturen via fsa@fmn.nl. We dienen je samenvatting uiterlijk 4 september te ontvangen. Dit mag ook als video, presentatie of ander medium.

Akkoord met de deelnemersvoorwaarden

Door het insturen van dit formulier ga ik akkoord met de deelnemersvoorwaarden. Deze omvatten in ieder geval:

FMN mag de gegevens uit dit formulier registreren en verwerken voor het doel waarvoor ik deze heb verstrekt, te weten mijn deelname aan de FMN Student Awards 2022.

Ik verklaar dat ik toestemming heb gekregen van mijn opleiding en zo nodig ook van de organisatie waar ik mijn onderzoek heb gedaan, om mijn onderzoeksrapport (vertrouwelijk) mee te laten dingen naar de FMN Student Awards 2022.

Alleen inzendingen die voldoen aan de deelnamevoorwaarden dingen mee naar de FMN Student Awards 2022. Ik heb kennisgenomen van deze voorwaarden en de relevante data en ben als ik genomineerd word beschikbaar om in november 2022 samen met FMN een video of ander presentatiemateriaal te maken. Ik ben ook aanwezig bij de bijeenkomst FMN Connect XL op donderdag 24 november 2022.

Ik stem in met de bekendmaking van mijn naam, opleiding en titel van mijn onderzoeksrapport als ik voor een award word genomineerd.

Ik stem in met de publicatie van beeldmateriaal dat in het kader van de FMN Student Awards 2022 wordt gemaakt.

Ik weet dat mijn inzending pas compleet is na het insturen van een (uitgebreide) managementsamenvatting. Deze moet uiterlijk zondag 4 september 2022 zijn ontvangen door FMN. Ik ontvang na het versturen van dit formulier een automatisch e-mailbericht met verdere instructies.


Klik hieronder op ‘Versturen’ om je aanmelding te bevestigen. De instructies voor het toesturen van jouw onderzoeksrapport ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres. Heb je na circa 5 minuten nog geen mail van ons ontvangen? Controleer dan je spambox. Levert dat ook niets op? Neem dan contact op met ons via fsa@fmn.nl.
* verplicht veld