Documenten

Zoeken & filter Zoeken & filter

SAMENVATTING Facility & Workplace Management Marktonderzoek 2023

Download deze korte samenvatting van het tiende Nederlandse Facility & Workplace Management marktonderzoek dat TwynstraGudde in samenwerking met Facility Management Nederland publiceert.

FMN Toekomstvisie op de werkomgeving; 4 scenario’s voor 2027

Hoe ziet de wereld er in 2027 uit en welke invloed heeft dit op het facilitaire vakgebied en de dienstverlening?

Webinar WEii en Energiekompas

Mis je ook het inzicht of jouw gebouw gereed is voor de toekomst? Wij helpen je graag hier grip op te krijgen door te kijken naar het werkelijke energiegebruik van het gebouw!

Jaarbericht NFC Index Kantoren 2021

Hoogste kostenstijging kantoorexploitatie in 15 jaar verwacht! “Exploitatiekosten kantoren stijgen in 2023 met meer 25%”
1 document toegevoegd

'Ontmoeten moet goed'

Ontmoeten vraagt in alle settings om functionaliteit. Een handreiking.

Een gezond herstel voor scholen na de pandemie

Ecophon heeft leerlingen in Frankrijk, Zweden en Nederland ondervraagd om de omvang en impact van lawaai op Europese scholen in kaart te brengen.
1 link toegevoegd

Facility & Workplace Experience Marktonderzoek 2022

Ieder jaar wordt in opdracht van FMN het Facility & Workplace Experience Marktonderzoek uitgevoerd door TwynstraGudde. Het onderzoek geeft naast actuele cijfers over de omvang van de facilitaire markt

Jaarbericht NFC Index Kantoren 2014

De totale facilitaire kosten per werkplek dalen met 2,7% ten opzichte van het voorgaande jaar, tot € 8.786 excl. btw per kantoorwerkplek.

Jaarbericht NFC Index Kantoren 2015

De dalende trend van de afgelopen jaren is in 2015 doorbroken. Dit blijkt uit de stijging van de mediane werkplekkosten met 2%.
1 document toegevoegd