FMN Expertteam Hospitality & Soft Services

Het Expertteam ‘Hospitality & Soft Services’ inspireert en voedt de facility professional van morgen met kennis en kunde rondom gastvrijheid en facilitaire dienstverlening. Over de grenzen van ons brede vakgebied heen verwerven we nieuwe inzichten. We benaderen de uitdagingen waar we voor staan vanuit zowel de eindgebruiker als de aanbieder en de opdrachtgever. ‘Voorop lopen door vooruit te denken’, daar gaan we voor.

Waar werken we nu aan?

Employee Experience Event
Het Koffiebeker festival
Whitepaper de Guestjourney

Artikel gastvrije entree
Bij gastvrijheid in de entreehal denken we al snel aan handelingen van mensen: een vriendelijke begroeting, het wijzen van de weg of het aanbieden van een kopje koffie. Echter, wat kun je doen om de gastvrijheid in de entreehal te verhogen indien deze menselijke inzet niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat de locatie te klein is voor bemensing? We werken aan een artikel dat jou de inzichten gaat geven om daar hét verschil in te kunnen maken.

Publicaties van dit Expertteam:

In de afgelopen jaren heeft dit Expertteam bijgedragen aan diverse publicaties, zoals artikelen, whitepapers, podcasts en webinars. Hier vind je in één overzicht de interessantste publicaties van het Expertteam. Let op: whitepapers zijn alleen te downloaden door (ingelogde) leden van FMN. Ben jij nog geen lid van FMN? Bekijk dan op deze pagina meer over ons lidmaatschap.

 

Actieve leden binnen het Expertteam:

 

Irma Flore

Irma Flore
Contactgegevens:
irma@floreerthospitality.nl

 

Denise Heijers-Blommers

Denise Heijers-Blommers
Contactgegevens:
denise.heijers-blommers@nn-group.com

Hanneke Kézér

Hanneke Kézér
Contactgegevens:
hanneke@tgwconsultancy.nl

 

Anke Roos-Mink

Anke Roos-Mink
Contactgegevens:
a.d.mink@pl.hanze.nl

Wisse Stenchlak

Wisse Stenchlak
Contactgegevens:
wisse.stenchlak@colliers.com

 

Hans Topée

Hans Topée
Contactgegevens:
hans@dewerkplaatsfabriek.nl

Richard van Vliet

Richard van Vliet
Voorzitter
Contactgegevens:
r.s.vanvliet@uu.nl

 


 

Vragen, opmerkingen of tips?

Vind je een van onze onderwerpen interessant en wil je deelnemen aan een van deze projecten, dan komen we graag met jou in contact. Vind je alle onderwerpen interessant en wil je een actief FMN-lid worden? Sluit je dan aan bij ons Expertteam. Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar de voorzitter van het Expertteam. 

Richard van Vliet
Stuur een e-mail naar Richard