FMN Student Awards

Een scriptie schrijven is zwoegen. Dat is nu achter de rug. Hoe gaaf zou het zijn als je ook nog eens €1.500,- internationaal congrestegoed én een glansrijke start van je carrière zou winnen na je harde werk! Meld je nu aan voor de FMN Student Awards, en wie weet wordt jouw werk beloond door het facilitaire werkveld!

Ieder jaar reikt Facility Management Nederland de FMN Student Awards uit. Een terugkerend evenement om het werk van aanstormend talent extra onder de aandacht te brengen en jullie als genomineerden in contact te brengen met ons netwerk.

Wij dragen graag bij met het stimuleren van innovatief facilitair onderzoek van bachelor- en masterstudenten om ontwikkelingen binnen het facilitair management voor een groter publiek zichtbaar te maken. Dit doen wij samen met de facilitaire opleidingen in Nederland en het LOOFD.

Meld je aan voor de FMN Student Awards!
Aanmelden mogelijk t/m zondag 15 september 2024

 

Dus: heb jij een scriptie geschreven welke vernieuwend is, en relevant is voor de hele facilitaire branche? Meld je dan aan voor de FMN Student Awards! Je hoeft alleen je (toch al geschreven) managementsamenvatting te uploaden en deze te voorzien van één alinea met motivatie over de innovativiteit van je scriptie. Zo gedaan toch? 

Meld je aan voor de FMN Student Awards!

 Jouw innovatieve ideeën

Met jouw scriptie of afstudeeronderzoek rond je voor jezelf een belangrijke fase van je studie af. Maar je kan er meer mee doen. Met de kennis die jij tijdens je studie hebt vergaard, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van het facility management vakgebied. Niet alleen het bedrijf of de organisatie waarvoor je je onderzoek hebt uitgevoerd hielp je vooruit, ook jouw ideeën kunnen waardevol zijn voor andere spelers in het werkveld!

Heb jij als bachelor- of masterstudent in het studiejaar 2023-2024 een impactvolle scriptie geschreven? Klik dan op onderstaande knop "Voorwaarden en proces" voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname. Je hoeft géén lid van FMN te zijn, om mee te doen! Heb je een vertrouwelijke scriptie geschreven? Ook dan kan je meedoen. Het gaat namelijk om de inhoud, niet om de organisatie waarvoor je het geschreven hebt.


     

 Uitreiking FMN Student Awards

Op donderdag 7 november 2024 worden tijdens FMN Connect XL de bachelor- en master winnaar bekendgemaakt! Dit zal gebeuren door middel van een oordeel van de vakjury (dat voor 60% meeweegt in het eindoordeel), én door een stem uit het publiek (welke goed is voor 40% van het oordeel). Dit gebeurt op basis van een gave video en een korte pitch op het podium.

 Wat kan je winnen?

Genomineerden krijgen
✔ Genomineerdencertificaat

✔ Gratis FMN-lidmaatschap tot 31 december 2025 (inclusief deelname aan onze FMN Connect XL congressen en toegang tot heel veel informatie over uiteenlopende facility management onderwerpen)

✔ Een post van jou als genomineerde op onze LinkedIn en Facebookpagina. Waar je op je (toekomstige) CV naar kan verwijzen

Winnaars krijgen ook nog
✔ Deelname, reis en verblijf aan een internationaal FM-congres bijv. World Workplace Europe (t.w.v. maximaal € 1.500,-)

✔ Winnaarscertificaat

✔ Persoonlijke profielpagina op onze site, waarin jij jouw onderzoek toelicht zodat FMN leden er kennis van kunnen nemen. Deze pagina kan je mooi linken aan je CV, waardoor je een voorsprong krijgt tijdens het solliciteren. 

Winnaars en finalisten 2023

In 2023 wonnen  Fleur Timmermans (bachelor) en Melanie Rensing - van Heck (master) de FMN Student Awards. Ilianna Dafnomili en Laurens Gabriëls waren de andere finalisten in de categorie Bachelor. Indy Speetjens en Thijs Bantema zijn de andere finalisten in de categorie Master. Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!

Finalisten categorie Bachelor

 

Finalisten categorie Master

Winnaars en finalisten 2022

Daniëlle van 't Westeinde (Bachelor) en Sena Hulsbosch (Master) wonnen in 2022 de FMN Student Awards De andere finalisten van 2022 waren Lisa Kranendonk en Marije de Jong (Bachelor) en Bart Müller, Julia Gracheva (Master). Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!

Winnaars en finalisten 2021

Stefan Kaal (Bachelor) en Jesse Manenschijn-Ghuijs (Master) wonnen in 2021 de FMN Student Awards. De andere finalisten waren Isha Dauwe (Bachelor), Nienke Herman (Bachelor), Twan Bouwhuis (Master) en Niels Kooiman (Master). Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!

 

Winnaars en finalisten 2020

Cennet Kumas (Bachelor) en Esther Okwe (Master) wonnen in 2020 de FMN Student Awards. De andere finalisten waren Amber de Groot (Bachelor), Kylian Ligtelijn (Bachelor), Iris Beltman (Master) en Erik van Eerten (Master). Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!

 

Winnaars en finalisten 2019

Erik van Eerten (Bachelor) en Annabel Jansen (Master) wonnen in 2019 de FMN Student Awards. De andere finalisten waren Noa de Ruiter (Bachelor), Riëlle Hagemans (Bachelor), Robin Oldebeerlink (Master) en Rick Veurink (Master). Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!