Activiteit

FMN Nationaal Waardecreatie Congres

21 jun
21 juni 2022
09:00 tot 18:00
Congres
27 oktober 2021 | 2 minuten lezen

De coronacrisis heeft ons geleerd dat de werkomgeving waardevol is. De ogenschijnlijke romantiek van thuiswerken bleek in de praktijk toch zeer weerbarstig: de professionele werkomgevingen doen ertoe!

De crisis heeft ons ook iets anders geleerd: de eisen die gebruikers aan werkomgevingen stellen veranderen. De werkomgeving is niet slechts de plek waar het bureau staat en het werk gedaan wordt. Nee, de werkomgeving is een belangrijk sociaal domein, de plek voor creativiteit en energie. Daarnaast representeert het de waarden die mensen en organisaties met elkaar én met de rest van de maatschappij verbinden.

Zeer interessante materie om dieper op in te gaan! Dit doen we dan ook op dinsdag 21 juni 2022. Op het FMN Nationaal Waardecreatie Congres staat het thema waardegedreven werken in het FM-domein centraal. Vanuit het samenwerkingsverband Next Level FM hebben de partners FMN en Wundershift het initiatief genomen om dit congres te organiseren.

Aan de slag met een waardegedreven organisatie

Deze dag krijg je inspiratie, inzichten en concrete handvatten om je eigen strategie voor een waardegedreven FM-organisatie te bepalen, en de kans om – net als vanouds – live van gedachten te wisselen met andere FM-professionals. We gaan met elkaar onder meer in op de volgende vragen:

  • Wat is eigenlijk ‘waardegedreven werken’ en wat is het niet?
  • Hoe ondersteun ik medewerkers om vanuit waarde te werken? 
  • Hoe zorg ik voor een juiste mix van het creëren van waarde en het vervullen van behoeftes in mijn werkprocessen? 
  • Hoe zorg ik ervoor dat waardegedreven werken door de hele organisatie wordt gedragen en een teamactiviteit wordt? 
  • Hoe verander ik een organisatie met silo’s in een samenwerkende organisatie met waardevolle relaties die zowel naar mens, organisatie als maatschappij kijkt? 

Bekijk hier het programma en de sprekersinfo

Kom je ook?

Als FMN-lid ontvang je korting en betaal je € 175,- voor deze dag. Je dient hiervoor je relatienummer in te vullen. Deze vind je op je profielpagina. Ben je geen lid van FMN? Dan zijn de kosten voor de gehele dag € 250,-. Registreer je nu via Eventbrite voor het FMN Nationaal Waardecreatie Congres.

* Note: in de video wordt niet de juiste datum genoemd. Het congres vindt plaats op 21 juni 2022.

Locatie

BIC 1
5657 BX Eindhoven