Activiteit

FMN Nationaal Waardecreatie Congres - de waardegedreven FM-organisatie

16 sep
16 september 2021
Congres
8 juni 2021 | 1 minuut lezen

De coronacrisis heeft ons geleerd dat de werkomgeving waardevol is. De ogenschijnlijke romantiek van thuiswerken bleek in de praktijk toch zeer weerbarstig: de professionele werkomgevingen doen ertoe!

De crisis heeft ons ook iets anders geleerd: de eisen die gebruikers aan werkomgevingen stellen veranderen. De werkomgeving is niet slechts de plek waar het bureau staat en het werk gedaan wordt. Nee, de werkomgeving is een belangrijk sociaal domein, de plek voor creativiteit en energie. Daarnaast representeert het de waarden die mensen en organisaties met elkaar én met de rest van de maatschappij verbinden.

Zeer interessante materie om dieper op in te gaan! Dit doen we dan ook op donderdag 16 september. Samen met Next Level FM organiseert FMN het FMN Nationaal Waardecreatie Congres waarop het thema waardegedreven werken in het FM-domein centraal staat. Zet dit inspirerende en belangrijke event alvast in je agenda om het niet te missen!

Aan de slag met een waardegedreven organisatie

Deze dag krijg je inspiratie, inzichten en concrete handvatten om je eigen strategie voor een waardegedreven FM-organisatie te bepalen, en de kans om – net als ‘vroeger’ – live van gedachten te wisselen met andere FM-professionals. We gaan met elkaar onder meer in op de volgende vragen:

  • Wat is eigenlijk ‘waardegedreven werken’ en wat is het niet?
  • Hoe ondersteun ik medewerkers om vanuit waarde te werken? 
  • Hoe zorg ik voor een juiste mix van het creëren van waarde en het vervullen van behoeftes in mijn werkprocessen? 
  • Hoe zorg ik ervoor dat waardegedreven werken door de hele organisatie wordt gedragen en een teamactiviteit wordt? 
  • Hoe verander ik een organisatie met silo’s in een samenwerkende organisatie met waardevolle relaties die zowel naar mens, organisatie als maatschappij kijkt? 

Tijden en tickets

Binnenkort lees je meer over de tijden, ticketverkoop en het programma van het FMN Nationaal Waardecreatie Congres.