Activiteit

Live webinar - Hyperautomation: dé groeistrategie voor FM service providers

06 jul
6 juli 2021
11:00 tot 11:45
Webinar
Soort: Online
Link naar activiteit: https://bit.ly/3q8yaTZ
18 juni 2021 | 1 minuut lezen

Vragen uw klanten ook steeds vaker om uitbesteding van gebundelde of volledig geïntegreerde facility management-diensten? FM service providers die aan deze groeiende marktvraag willen voldoen, moeten hun gecombineerde diensten op de meest efficiënte manier organiseren, plannen, leveren en factureren en tegelijkertijd voldoen aan klantcontracten.

Hyperautomation, ofwel de end-to-end digitalisering van belangrijke bedrijfsprocessen, is dé manier om deze nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden en om innovatie, bedrijfsgroei en winstgevendheid te stimuleren. Bij meer dan 70% van de commerciële bedrijven zijn al diverse projecten voor hyperautomation geïnitieerd (Gartner, 2020).

Wilt u meer weten over de voordelen van hyperautomation en hoe u en hoe hyperautomation kan worden ingezet? Op 6 juli om 11:00 uur houdt Planon een webinar over het voordeel van hyperautomation voor de groei van facility management service providers. 

In dit webinar leert u:
•    Wat hyperautomation precies is en welke technologieën zijn nodig voor de implementatie van een hyperautomation-strategie?
•    Welke voordelen FM service providers behalen met een bedrijfsstrategie voor hyperautomation;
•    Hoe hyperautomation worden ontwikkeld en geïmplementeerd binnen een facility management-organisatie;
•    Hoe u hyperautomation toepast in de praktijk via inspirerende gebruiksscenario’s en case studies.

Aanmelden
Interesse om dit webinar bij te wonen? Klik hier om u via de Planon-website kosteloos aan te melden! Als u niet kunt deelnemen aan het live webinar, kunt u zich toch registreren. Wij sturen u dan later de opname toe.
 

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.