Activiteit

FMN Connect XXL Maak(t) de verbinding!

19 mei
19 mei 2022
13:00 tot 17:00
Congres
5 januari 2022 | 2 minuten lezen

Het congresprogramma staat geheel in het teken van ‘Verbinding maken’ en juist dat belangrijke onderdeel wordt door de recente coronamaatregelen bemoeilijkt. Daarom is het najaarscongres FMN Connect XXL Maak(t) de Verbinding, dat zou plaatsvinden op 25 november 2021, nu verplaatst naar 19 mei a.s. 

Hoe kan het ook anders in deze tijden, het FMN Connect XXL congres staat helemaal in het teken van 'verbinden'. Na het moeten verzetten van dit XL-event in november komen we 19 mei 2022 eindelijk weer fysiek bijeen en zoals altijd een dag bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden! Meld je aan zodat je ons voorjaarscongres niet hoeft te missen: we gaan FMN Connect XXL Maak(t) de Verbinding Xtra Xtra Large maken!

Wat mag je op deze dag verwachten?

Het thema verbinden is veelomvattend. Van persoonlijk tot zakelijk en van HR tot ICT. Verbinding met onze leden, met onze partners en sponsors en met onze Expertteams zit in het DNA van FMN. Op 19 mei a.s. schotelen we je een uitgebreide keuze voor aan keynotes, workshops en break-outsessies, maar kun je ook kennis maken met onze partners en sponsoren en ruimen we veel tijd in voor interactie tussen de deelnemers. Onze leden zijn ook van harte welkom voor de voorjaars-ALV die we voorafgaand aan het programma organiseren. En natuurlijk sluiten we de dag gezamenlijk af met een gezellige netwerkborrel!

Toegangsprijzen en aanmelden FMN Connect XXL

Als FMN-lid (professional - young professional - student) heb je gratis toegang tot het festival. Niet-leden, of gratis deelnemers van het platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie.

De prijzen voor niet-leden zijn als volgt:
Professionals: € 160,-
Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
Studenten: € 25,- 

Meld je (gratis) aan voor FMN Connect XXL via Eventbrite

Programma:

13.00

Ontvangst voor FMN Connect XXL Maak(t) de Verbinding

13.45

Aanvang programma FMN Connect XXL Maak(t) de verbinding
Opening en presentatie finalisten FMN Student Awards 2021

14.15

Maak zelf de verbinding op het festivalplein met bijdragen van:
FMN, Expertteam Faciliteren, Expertteam Werken, Topdesk, Nuvolo, PWC, Essity, GreenTix, Dutch Green Building Council, Plan@Office, Facilicom, CapitalC, Hutten, Flexim, Humanagement, HotspotLab, De Vos Groep en volg een spoedcursus Luisteren door pianist Nicolaas Duin.

16.05

Closing Keynote Ad Bastiaanse - Let's Connect! Interactieve presentatie over de kracht van verbinden.

17.00

Netwerkborrel

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info over het programma, de sessies en de sprekers

De locatie wordt mede mogelijk gemaakt door FMN partner CompassGroup.

Kom naar FMN Connect XXL en meld je nu (gratis) aan via Eventbrite