Activiteit

FMN Connect XL "Hybrid Hospitality" met de FMN Student Awards 2022

24 nov
24 november 2022
12:00 tot 18:30
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
1 februari 2022 | 12 minuten lezen

Graag nodigen we je uit voor het Hybrid Hospitality Event op donderdag 24 november 2022 in het Student Hotel in Amsterdam. Dit jaar worden de congressen Benchmark XL en FMN Connect XL samen georganiseerd. De impact van hybride werken wordt steeds duidelijker. Kantoren blijven bij veel organisaties leger dan gedacht. Hospitality is de sleutel om ze nieuw leven in te blazen. De uitdaging is om dit flexibel, efficiënt en betaalbaar te doen. Wat kunnen we leren van hotels, co-working spaces en retail? Het congres draait om één vraag:

“Hoe wordt het kantoor opnieuw betekenisvol”

Het thema van dit Hospitality evenement is “wat de impact van hybride werken wordt”. Kantoren blijven bij veel organisaties leger dan gedacht. Hoe krijgen wij met Hospitality, personeel weer naar kantoor? Een mooie uitdaging om dit flexibel, efficiënt en betaalbaar te doen. Zeker nu er met minder kantoorbezetting vierkante meters leeg komen te staan en de verhoogde gasprijzen ervoor gaan zorgen dat medewerkers mogelijk toch weer naar kantoor komen. Welke rol kunnen externe locaties hierin vervullen? Wat kunnen we leren van hotels, co-working spaces en retail?

Voor wie?

Een inspirerende middag over Hybrid Hospitality speciaal voor facility managers, HR managers en vastgoedmanagers die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen voor de nieuwe hybride werken.

Kom naar dit Hybrid Hospitality Event en meldt je nu vóór aan! Alleen na registratie kan je het evenement bezoeken! We zijn trots te mogen vermelden dat onze nieuwe FMN partner Albert Heijn hoofdsponsor is van dit event!

FMN Student Awards

Als spetterende afsluiting van dit programma vindt de uitreiking van de FMN Student Awards 2022 plaats. Welke twee studenten gaan naar huis met het winnaarscertificaat voor de categorie Bachelor en Master?

Locatie & tijden

Je bent op 24 november 2022 vanaf 12.00 uur van harte welkom in het Student Hotel in Amsterdam.

Het besloten ochtendprogramma wordt verzorgd door Benchmark XL. Dit evenement is alleen voor genodigden.

Horeca trends & lessen voor de toekomst van bedrijfshospitality: Gijsbert Brouwer

Horeca guru Gijsbregt Brouwer neemt ons mee in de trends en lessen van de horeca en wat dit betekent voor de hospitality in kantoren. Wat verwacht de gast van vandaag?, wat biedt de horeca?, wat zijn de smaken? en de nieuwe contractvormen? Kortom, wat zijn de belangrijkste lessen van de horeca voor de wereld van contractcatering / bedrijfshospitality. Een inspirerende presentatie over hoe je de echte gastvrijheid van de horeca kunt toepassen in het binden en boeien van medewerkers naar het kantoor.

Zijn hotels de nieuwe concurrenten van TFM? Daniëlle van 't Westeinde

Een kantoor met het service niveau van een hotel. Wie wil dat eigenlijk niet…? Maar is het realistisch en haalbaar? Gaan hotel operators de overstap maken naar kantoren? En wat doet dat met de markt van total facility management aanbieders? Vragen waarop Danielle in deze sessie antwoord geeft. De resultaten van de bachelor scriptie over welke rol hotelexploitanten gaan spelen op de facilitaire markt van kantoren. Een onmisbaar kijkje in de toekomst van facility management.

Hospitality innovatie carrousel: alle nieuwe innovaties in 60 minuten 

De zes beste hospitality innovaties in zestig minuten, dat is de innovatie carrousel. Elke 10 minuten draaien we door naar een nieuwe compacte hospitality innovatie pitch. Een innovatie die het kantoor een aantrekkelijke plek maakt om te verblijven. Geen lange commerciële verhalen, maar korte pitches in een hoog tempo zodat u in één uur op de hoogte bent van alle actuele trends en oplossingen van de bedrijfshospitality.

 

Gratis toegang als FMN-lid:

Deelname voor FMN-leden is geheel gratis (kies voor het gratis ticket: Betalende FMN-leden). Ben je geen lid van FMN, maar wil je wel dit middagprogramma volgen? Dat kan! De prijzen voor niet-leden zijn:

  • Professionals: € 160,-
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
  • Studenten: € 25,-

Heb je een (gratis) ticket besteld, kom je niet naar het event, zonder afmelding? Dan stuurt FMN een no-show factuur van €50,- voor de gemaakte (catering)kosten.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Nancy Cohen via evenementen@fmn.nl.

Mogen wij je van harte welkom heten op dit inspirerende evenement? Dan ontvangen wij graag je aanmelding via de registratieknop. Let op: er is plaats voor maximaal 200 deelnemers. Maak daarom op kort termijn je keuze of je aanwezig wilt zijn of niet. Vol is écht vol! Tot ziens op donderdag 24 november 2022!

Met vriendelijke groet,

Mede namens het Bestuur,

Michel Tobé, voorzitter FMN

Locatie

Wibautstraat 129
1091 GL Amsterdam