Activiteit

FMN Connect XL "Hybrid Hospitality" met de FMN Student Awards 2022

24 nov
Donderdag 24 november 2022
12:00 tot 18:30
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
12 minuten lezen

Graag nodigen we je uit voor het Hybrid Hospitality Evenement op donderdag 24 november 2022 in het The Social Hub (voorheen The Student Hotel) in Amsterdam. Dit jaar worden de congressen Benchmark XL en FMN Connect XL samen georganiseerd met als thema:

“Hoe wordt het kantoor opnieuw betekenisvol”

De impact het van hybride werken op de huisvesting, werkomgeving en dienstverlening is groter dan vooraf gedacht. De bezetting op kantoren is inmiddels gestabiliseerd en de bezettingscijfers tonen  een gemiddelde van 40% op piekmomenten. Hoe krijgen wij personeel weer terug naar kantoor? Hoe wordt het kantoor opnieuw betekenisvol en wat voor rol kan hospitality hierin spelen? Een mooie uitdaging om dit flexibel, betaalbaar en tegen het juiste kwaliteitsniveau  te realiseren in een periode die zich kenmerkt door onzekerheden. Enerzijds is het een markt waarin (verborgen) leegstand het gevolg is van een toename in digitaal samenwerken. Anderzijds stimuleren de verhoogde prijzen voor nutsvoorzieningen medewerkers mogelijk om toch naar kantoor te komen. Ook is het een markt waarin de wet- en regelgeving steeds meer dwingt actie te ondernemen om de verduurzamingsdoelstellingen te behalen. Welke rol kunnen externe locaties, samenwerkingen tussen eigenaren en huurders of aanpassingen in de dienstverlening vervullen?

Voor wie?

Een inspirerende middag over Hybrid Hospitality speciaal voor facility managers, HR managers en vastgoedmanagers die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen voor het nieuwe hybride werken.

Kom naar dit Hybrid Hospitality Evenement en meld je nu vóór 1 november 2022 aan! Alleen na registratie kan je het evenement bezoeken! We zijn trots te mogen vermelden dat onze nieuwe FMN partner Albert Heijn hoofdsponsor is van dit event!

Locatie & tijden

Je bent op 24 november 2022 vanaf 12.00 uur van harte welkom in The Social Hub in Amsterdam. Dit is weer een fysiek evenement. Online deelnemen is helaas niet mogelijk. Het besloten ochtendprogramma wordt verzorgd door Colliers & NFC Index Benchmark XL. Dit evenement is alleen voor genodigden.

FMN Student Awards
Als spetterend begin van dit programma vindt de uitreiking van de FMN Student Awards 2022 plaats. Welke twee studenten gaan naar huis met het winnaarscertificaat voor de categorie Bachelor en Master? Meer informatie over de zes genomineerden van de FMN Student Awards

Zijn hotels de nieuwe concurrenten van Total Facility Management? - Daniëlle van 't Westeinde
Een kantoor met het service niveau van een hotel. Wie wil dat eigenlijk niet? Is dat realistisch en haalbaar? Gaan hotel operators de overstap maken naar kantoren? En wat doet dat met de markt van total facility management aanbieders? Vragen waarop Danielle in deze sessie antwoord geeft. De resultaten van de bachelor scriptie over welke rol hotelexploitanten gaan spelen op de facilitaire markt van kantoren. 

Horeca trends & lessen voor de toekomst van bedrijfshospitality - Gijsbregt Brouwer
Gijsbregt Brouwer neemt ons mee in de trends en lessen van de horeca en wat dit kan betekenen voor de hospitality in kantoren. "Wat verwacht de gast van vandaag? En wat biedt de horeca? Past dat bij de smaken van de klant? En welke nieuwe contractvormen horen daarbij?" De belangrijkste lessen van de horeca deelt hij met onze wereld van contractcatering en bedrijfshospitality. Over hoe je echte gastvrijheid van de horeca kunt toepassen in de kantooromgeving en daarmee ook de medewerkers aan je organisatie kan binden en boeien. Een presentatie om naar uit te kijken!

Hospitality innovatie carrousel en slotdebat: alle nieuwe innovaties in 60 minuten 
Hospitality innovaties in zestig minuten, dat is de innovatie carrousel. Elke 10 minuten draaien we door naar een nieuwe compacte hospitality innovatie pitch. Een innovatie die het kantoor een aantrekkelijke plek maakt om te verblijven. Geen lange commerciële verhalen, maar korte pitches in een hoog tempo zodat je in één uur op de hoogte bent van alle actuele trends en oplossingen van de bedrijfshospitality.
 

Gratis toegang als FMN-lid:

Deelname voor FMN-leden is geheel gratis (kies voor het gratis ticket: Betalende FMN-leden). 

Ben je geen lid van FMN, maar wil je wel dit middagprogramma volgen? Dat kan!
De prijzen voor niet-leden zijn:

  • Professionals: € 160,-
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
  • Studenten: € 25,-

Heb je een (gratis) ticket besteld, kom je niet naar het event, zonder afmelding? Dan stuurt FMN een no-show factuur van €50,- voor de gemaakte (catering)kosten.

 

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Nancy Cohen via communicatie@fmn.nl.

Mogen wij je van harte welkom heten op dit inspirerende evenement? Meld je dan nu aan voor FMN Connect XL!
Let op: er is plaats voor maximaal 200 deelnemers. Maak daarom op kort termijn je keuze of je aanwezig wilt zijn of niet. Vol is écht vol!

Tot ziens op donderdag 24 november 2022!

Locatie

Wibautstraat 129
1091 GL Amsterdam