Activiteit

Virtueel evenement - Geef uw mensen een motiverende werkplek

25 aug
25 augustus 2022
15:00 tot 16:00
Webinar
Soort: Online
Profielfoto van Ayse Yönet-Al
1 minuut lezen

Veel organisaties doen onderzoek naar de bezetting en het gebruik van ruimtes in dit tijdperk van hybride werken. Het doel van de werkplek en werkplekactiviteiten moet opnieuw hierop worden gedefinieerd en aangepast. Wat voor soort ruimtes zijn het nuttigst en het meest gewild? Hoe houden we rekening met telewerkers en hoe plannen we hun incidentele gebruik van bedrijfsruimte? Wat zijn de gevolgen voor de capaciteitsplanning?

Maar het maken van optimale beslissingen over het gebruik van ruimtes is niet genoeg. De uitdaging is om tegelijkertijd het welzijn en de werkbeleving van werknemers te optimaliseren. Als werkplek- of facility-professional bent u verantwoordelijk voor het bieden van de juiste mix van kantoorruimte, met de juiste omgevingskwaliteit, met de juiste diensten voor uw mensen. 

Technologie kan helpen bij het overwinnen van de nieuwe uitdagingen op het gebied van werkcultuur, betrokkenheid en productiviteit. Op 25 augustus zal Planon, samen met onze partners AccentureDisruptive TechnologiesIAdea en MazeMap, een virtueel evenement organiseren. We zullen spreken over de trends van het hybride werken, het belang van data en analytics voor optimale besluitvorming over de werkplek, en de rol van technologie voor een goede implementatie van hybride werkmodellen. 

U kunt u gratis aanmelden voor dit virtuele evenement. Als u niet kunt deelnemen, kunt u zich toch aanmelden. We sturen u dan later de opname.

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.