Activiteit

Algemene Ledenvergadering Voorjaar (fysiek) + te gast bij Albert Heijn in Zaandam

25 mei
Donderdag 25 mei 2023
16:00 tot 18:00
Vergadering
Profielfoto van FMN Redactie
2 minuten lezen

Praat en beslis mee op de Algemene Ledenvergadering van donderdag 25 mei 2023.

Graag nodigt het bestuur van FMN jou uit voor de Algemene Ledenvergadering op donderdagmiddag 25 mei van 15.45 tot 18.00 uur. Deze zal gehouden worden op het hoofdkantoor van onze partner Albert Heijn in Zaandam (Parkeren: Q-Park Hermitage). We worden ontvangen door de directeur Zakelijk; Diane Klok. Hierna krijg je een unieke inkijk in de werkwijze van Albert Heijn ten aanzien van de thema's duurzaamheid en energietransitie. Laat je informeren en inspireren! Vervolgens vindt het formele gedeelte met onze ALV plaats. 

Op de agenda de vaststelling van de jaarrekening en het jaarverslag over 2022, de herbenoeming van ons bestuurslid Diane van Dijk en een voorstel voor statutenwijziging inz. artikel 6 'beëindiging lidmaatschap'. Het voorstel is de opzegtermijn voor leden-rechtspersonen te verlengen van 1 maand naar drie maanden. Hierdoor kan beter geanticipeerd worden op de samenstelling van de begroting voor het nieuwe verenigingsjaar. Een ander belangrijk voorstel betreft de vereenvoudiging van enkele contributieklassen. Voorstellen die mogelijk ook jou aangaan! 

En natuurlijk blikken we ook vooruit op de komende plannen en (bestuurlijke) ontwikkelingen. Nu corona verleden tijd is, gebeurt er weer veel binnen en buiten onze vereniging. De ALV is dé plek om door het bestuur bijgepraat te worden over alle ins en outs en om als lid jouw stem te laten horen. Dus meld je aan en praat en beslis mee met FMN. Uiteraard is er na afloop gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje. Zie we jou op 25 mei in Zaandam?

De stukken

De agenda met de stukken zijn uiterlijk 11 mei te vinden in onze documentenbank. Klik hier om naar de stukken te gaan. Let op: deze zijn alleen zichtbaar voor ingelogde, betalende leden van FMN! 

Aanmelden & deelname

FMN leden zijn van harte welkom om de vergadering bij te wonen van 15.45 uur tot 18.00 uurJe kunt je aanmelden voor deze vergadering via de aanmeldknop onderaan deze pagina. 
Let op: je kunt je alleen aanmelden als je ingelogd bent op het platform. Deelname is alleen voor betalende FMN-leden.

Heb je problemen met aanmelden of het downloaden van de stukken? Stuur dan een mail naar verenigingsmanager@fmn.nl en we zorgen dat je de stukken krijgt en op de deelnemerslijst komt te staan.


Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur en Verenigingsbureau

Michel Tobé
Voorzitter FMN 

Locatie

Provincialeweg 11
1506 MA Zaandam

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.