Activiteit

Ledenraadpleging. Denk en praat mee over de koers van FMN!

11 sep
Woensdag 11 september 2024
18:00 tot 21:00
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
2 minuten lezen

Denk en doe mee!

FMN is een vereniging, door en voor leden. Daarom organiseren wij een ledenraadpleging voor degenen die proactief willen meedenken (deelname gratis).

Tijdens de ALV op 5 juni is een hernieuwde missie, visie en strategisch kader vastgesteld. Graag diepen we deze verder met jou uit tijdens deze interactieve ledenbijeenkomst. Welke waarden passen volgens jou bij FMN? Welke accenten moet FMN komende jaren gaan leggen? Kortom: dit is dé gelegenheid om actief bij te dragen aan de koers van jouw vereniging!

Duurzame installaties en jouw rol als FM-er

Tijdens het tweede deel van de avond maak je wat beter kennis met de vereniging TVVL; het shared service bureau dat FMN niet alleen ondersteunt bij de volledige verenigingsorganisatie, maar ook het een kennisplatform is dat veel expertise ontwikkelt en cursussen geeft op het vlak van verduurzaming van vastgoed. Komende jaren gaat FMN nauwer samenwerken met TVVL. Samen interessante producten en diensten ontwikkelen, gericht op de facilitair professional. De behoefte van onze leden staat hierbij centraal en jouw input is daarom van harte welkom. 

Programma

17.45 - 18.30: Inloop met warme maaltijd (let op: aanmelden verplicht)

18.30 - 19.30: Missie, visie en strategie; verdieping strategisch kader 2024 - 2027; waarden FMN. Inleiding door voorzitter Michel Tobé. 

19.30 - 19.45: Korte pauze

19.45 - 20.45: Kennismaking met TVVL en de relatie met FM(N): door John Lens, verenigingsdirecteur TVVL

                       Presentatie door Martijn Geurts, hoofddocent Duurzaamheid en senior adviseur Installatietechniek & Duurzaamheid.

20.45 - 21.00: Afronding. 

Sprekers

Martijn Geurts is hoofddocent Duurzaamheid bij TVVL en geeft cursussen aan onder meer installatietechnici. Ook is hij als senior-adviseur Installatietechniek&duurzaamheid verbonden aan Cushman&Wakefield. Hij neemt je mee in de laatste ins- en outs en weet haarfijn de link te leggen tussen techniek en Faciltair Management. 

John Lens is verenigingsdirecteur van TVVL en is gepassioneerd in het verbinden van partijen om samen te zorgen voor die zo noodzakelijke verduurzaming. 

Meld je nu aan

Spreek je vakgenoten uit het hele land in een ontspannen setting. We beginnen de avond goed om 18.00 uur met een maaltijd! Aanmelden als ingelogde gebruiker via de button onderaan deze pagina. 

NB: deze bijeenkomst is alleen voor leden van FMN. Nog geen lid? Bekijk hier de mogelijkheden! 

Locatie

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.