Activiteit

FMN Connect XL: SDG Festival

27 mei
27 mei 2021
14:00 tot 17:00
Digitale bijeenkomst
Soort: Online
22 maart 2021 | 2 minuten lezen

Op donderdag 27 mei a.s. organiseert FMN samen met platina partner Facilicom het evenement 'SDG Festival - Hoe duurzaam doe jij?’ Onder het motto ‘Hoe duurzaam doe jij?’ gieten we het voorjaarscongres FMN Connect XL in een nieuwe vorm en brengen we virtueel netwerken to the next level! Maak kennis met andere (young) professionals en studenten uit het facilitaire domein. Schuif virtueel aan in de netwerklounge, loop met je avatar naar de SDG Bioscoop, doe mee met de SDG Quiz of volg een kennissessie naar jouw voorkeur in een van de virtuele zalen.

Sustainable Development Goals centraal 

In aansluiting op ‘Doe eens duurzaam!’, de populaire videoproductie over de Sustainable Development Goals die FMN samen met Ifmec en SDG House Utrechtse Heuvelrug maakte, gaan we tijdens het SDG Festival verder in op de verschillende SDG’s en hoe je deze kunt implementeren in jouw organisatie. De dagvoorzitter op 27 mei is Yvette Watson, voorzitter van het FMN Expertteam Circulaire & Inclusieve Economie. Het programma bevat behalve een keynote van Jan Terlouw verschillende korte introductiesessies over praktische toepassing van de SDG’s, langere verdiepingssessies en vooral veel netwerkmogelijkheden. 

Maak je eigen festival-agenda 

Op het digitale podium staan sprekers die zich vol enthousiasme en passie inzetten voor een duurzame wereld. Het gehele programma publiceren we binnenkort. Deze sprekers en sessies zijn al bevestigd:

  • Keynote - Jan Terlouw
  • Facility & Workplace Marktonderzoek 2021: relevantie van duurzaamheid blijft toenemen - TwynstraGudde
  • Gezonde gebouwen - Stefan Maatman (CFP)
  • Armoedebestrijding en hoe je daar als FM’er aan bijdraagt - Ron Steenkuijl (ADG)
  • CO2-prestatieladder - Monica Gaastra en Jesper Kloeke (Facilicom)
  • Scan circulair organiseren - Marleen Burger (Humanagement)

Het is handig om vooraf je eigen agenda samen te stellen zodat je zeker weet dat je de sessies van jouw keuze niet misloopt. Ook staat er op 27 mei een ontvangstcomité voor je klaar dat je wegwijs maakt op het virtuele platform. Benieuwd naar hoe je straks kunt netwerken? Neem dan alvast een kijkje!

Gratis toegang als FMN-lid

Als FMN-lid (professional - young professional - student) heb je gratis toegang tot het festival. Je bestelt je toegangskaartje op deze website. Als je jouw lidmaatschapsnummer invult, krijg je 100% korting op de toegangsprijs.

Als niet-lid betaal je het volgende (de vermelde prijzen zijn excl. btw):

  • Professionals:  € 50,- 
  • Young professionals (t/m 30 jaar): € 25,-
  • Studenten: € 10,- 

Bestel je ticket!

Alle leden hebben inmiddels een uitnodiging per mail ontvangen. In deze mail staat het lidmaatschapsnummer.