FM Marktonderzoek

Als facilitair professional wil je inzicht in de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je wilt weten wat er speelt, welke trends je in de gaten moet houden en wat alle veranderingen betekenen voor jou als FM'er. â€‹Het jaarlijkse Facility & Workplace Marktonderzoek van FMN – uitgevoerd door TwynstraGudde – geeft antwoord op deze vragen zodat jij vooruit kunt! Bekijk hier alles omtrent het Marktonderzoek!

Facility & Workplace Marktonderzoek 2022

Organisaties, maar zeker ook facilitair managers, adviseurs en leveranciers denken na over de ideale invulling van werken na de coronapandemie. Eindgebruikers gaan stapsgewijs weer terug naar kantoor. We zien dat de manier van werken structureel en blijvend is veranderd. Er is meer behoefte aan thuiswerken. Solitair werk doe je thuis en samenwerken op kantoor. Meer mensen zijn neutraal of gemiddeld tevreden over de werkomgeving. Daarbij zien we overeenkomsten en verschillen per sector.

Over het marktonderzoek

Ieder jaar voert TwynstraGudde in opdracht van FMN het Facility & Workplace Marktonderzoek uit. Respondenten geven uit een lijst van elf thema’s aan wat volgens hen nu en de komende jaren de belangrijkste thema’s zijn binnen de markt van facility & workplace.