Nieuws

FMN en Compass bundelen hun krachten met een platinum partnerovereenkomst.

Profielfoto van FMN Redactie
27 juni 2024 | 2 minuten lezen

FMN, dé beroepsvereniging voor facility management, en Compass Group Nederland hebben een nauwe samenwerking aangekondigd via een platina overeenkomst. Compass Group Nederland, onderdeel van het wereldwijd toonaangevende Compass Group PLC, is Nederlands marktleider in food en support services. Met haar verschillende labels biedt Compass Group Nederland duurzame en resultaatgerichte oplossingen voor foodservice, facilitair management en culinaire evenementen. FMN, als dé onafhankelijke vereniging voor het facilitaire domein, speelt een cruciale rol in het ondersteunen en verbinden van de facilitaire beroepsgroep.

“De synergie tussen beide organisaties maakt het logisch om intensief samen te werken en zo het welzijn van medewerkers en gasten te optimaliseren. We zijn verheugd om deze samenwerking aan te kondigen en kijken uit naar de positieve impact die onze gecombineerde inspanningen zullen hebben.” aldus Jacqueline van Beek, CEO bij Compass Group Nederland.

Samenwerking FMN en Compass

Op de foto van links naar rechts: Lisette de Reus (Client & Retention Director)  en Jolijn van den Hengel (Growth Director).
Ondertekenaars: Jannemarie Vergunst (verenigingsmanager FMN) en Jacqueline van Beek (Managing Director Nederland Compass Group).

Compass Group in Nederland

Compass Group is een dynamische speler in de wereld van facilitaire dienstverlening. Met een bevlogen team van experts zetten ze zich dagelijks in om organisaties te ondersteunen en te ontzorgen. Hun unieke kijk op het vakgebied en verbindende aanpak maken hen een waardevolle partner voor bedrijven die streven naar efficiëntie, gastvrijheid en duurzaamheid. Zij staan hierbij voor servicegerichtheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Samen met hun klanten bouwen ze aan een toekomst waarin facilitair management een cruciale rol speelt. Hun expertise en passie zijn de drijvende kracht achter hun succesvolle dienstverlening.

De labels van Compass Group Nederland

Compass Group Nederland biedt een verscheidenheid aan hospitality -oplossingen op het gebied van food en services. Hun merken omvatten:

  • Eurest, is dé aanbieder van foodservice-oplossingen voor diverse branches. Ze staan bekend om hun duurzame dienstverlening, waarbij ze flexibel inspelen op de wensen van hun opdrachtgevers. Eurest biedt verschillende foodconcepten, met duurzaamheid, veiligheid en gezondheid als kernwaarden. Hun missie? De verwachtingen van gasten iedere keer weer overtreffen.
  • ESFM, afgekort voor “Elevating Solutions in Facilities Management,” is dé partner die volledig ontzorgt op het gebied van support services. Als een van de grootste integrale facilitaire dienstverleners ter wereld, biedt ESFM strategische oplossingen met internationale expertise en innovatieve best practices. Hun medewerkers zetten zich volledig in voor de doelstellingen van opdrachtgevers, waarbij kwaliteit en gastvrijheid altijd voorop staan.
  • famous flavours, is dé specialist voor high-end culinaire events op spraakmakende locaties. Hun culinaire vakkundigheid en ‘haute cuisine’ sluiten naadloos aan op de cateringexpertise en liefde voor lekker en duurzaam eten. Of het nu gaat om grote evenementen voor de nationale of internationale (zakelijke) markt, famous flavours onderscheidt zich door creativiteit, originaliteit en opvallend hoge kwaliteit.
  • Maison van den Boer is dé cateraar van de mooiste evenementen op prachtige locaties. Met historische klasse, culinair hoogstaande smaakmakers en zorgeloze gastvrijheid verzorgen ze private, corporate en public events in Nederland en Duitsland. Hun passie voor lekker eten en vakmanschap maakt elk evenement onvergetelijk.
  • Xandrion, als onafhankelijke inkooporganisatie met haar roots in de recreatiebranche, werd in 1997 opgericht door een groep recreatieondernemers. Sindsdien profiteren zo’n 1.250 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van uniek scherpe inkoopcondities bij circa 65 leveranciers.
  • Levy Europe, in het Verenigd Koninkrijk al jaren een gerenommeerde marktleider op het gebied van catering voor stadions, met samenwerkingen op locaties zoals het Tottenham Hotspur Stadium en het Villa Park van Aston Villa. Met bewezen innovaties, datagedreven diensten en een verbeterd retailaanbod brengt Levy Europe haar expertise sinds januari 2024 naar de Johan Cruijff ArenA. Als nieuwe publiekscateraar zal Levy Europe onder andere kassaloze kiosken en zelfbestelschermen introduceren, waardoor bezoekers een gestroomlijnde en efficiënte ervaring krijgen. Levy Europe zet zich in voor duurzaamheid en een onvergetelijke catering-ervaring voor alle ArenA-bezoekers.
  • Meer weten over Compass Group Nederland en al haar verschillende label? Neem dan vooral een kijkje op www.compass-group.nl