Nieuws

FMN Young organiseert online wijnproeverij

2 maart 2021 | 1 minuut lezen

Bonjour!

Houd jij ook zo van wijn én gezelligheid? Doe dan op 1 april mee aan de online FMN Young Wijnproeverij! De wijnproeverij wordt live gegeven door een professionele sommelier van Halfes! Hét moment om te genieten van heerlijke wijnen uit Europa én om te netwerken met andere studenten en young professionals uit het facilitaire werkveld!

Tijdens de wijnproeverij gaan we vier verschillende wijnen proeven, waarvan je de flesjes natuurlijk thuisgestuurd krijgt. Elk flesje wijn is goed voor zo’n drie glazen wijn, dus je komt zeker niks te kort! Tijdens de proeverij is het de bedoeling dat we live met elkaar en onder begeleiding van de sommelier de wijnen proeven en beoordelen. Daarnaast is er ook ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Alhoewel de focus van FMN Young natuurlijk ligt bij studenten en young professionals onder de 30 jaar, maken we voor dit event een uitzondering! Iedereen met interesse in FM is welkom, dus ook als je geen lid bent van FMN Young of als je stiekem die 30 jaar al gepasseerd bent.....

Wij hebben er enorm veel zin in en kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Wanneer: 1 april 2021
Hoe laat: 20.00 uur - 21.30 uur
Kosten: €10,- (incl. servicekosten, btw en bezorging van de wijnen!)
Locatie: Digitaal te volgen vanuit huis (fijn he, hoef je niet te rijden!)

Wil jij hierbij zijn? Koop dan hier snel jouw ticket!

3 maart 2021
3 maart 2021

Ik heb al een proeverij op 1 april.....