Nieuws

FMN op Building Holland Digital met Circular Workplace Experience

Profielfoto van FMN Redactie
6 oktober 2020 | 1 minuut lezen

29 oktober is het de dag van de eindgebruiker op het Cirkelstadplein van Building Holland Digital! Met het thema Circular Workplace Experience slaan FMN, CREME en SWP de handen ineen om een gaaf programma neer te zetten. Gedurende dit online event word je meegenomen langs vraagstukken als ‘wat speelt er bij de eindgebruikers?’, ‘wat is de verbinding met vastgoed en de bouwkolom?’ en ‘welke kansen zien we in meervoudige waardecreatie?’.

Programma vol pitches, innovatie en gamechangers

Een keynote van Thomas Bögl benadert de vraagstukken die centraal staan tijdens deze dag vanuit de architectuur. Hij doet dit met zijn krachtige visie op circulair ontwerpen en bouwen en de rol van de gebruiker.

Na de keynote volgen pitches over circulaire praktijkcases, nationale programma’s en de community of innovation. Het programmaonderdeel community of innovation is bedoeld om innovaties met opdrachtnemers te verbinden en zo de circulaire en inclusieve werkomgeving te versnellen en op te schalen. Vijf innovaties worden op basis van hun pitches beoordeeld door drie grote potentiële opdrachtgevers.

Na al dat innovatiegeweld is het tijd voor de #gamechangers. Drie interessante gamechangers aan het woord met verhalen die de werkomgeving compleet op zijn kop zetten.

We sluiten de dag af met de aankondiging van het Koffiebekerpact. Dit is een rondetafelsessie waarin we de discussie rondom de meest duurzame koffiebeker voor eens en altijd samen in de keten gaan oplossen!

Lees het gehele programma van deze inspirerende dag hier.

Meld je aan!

Ben jij er digitaal bij op 29 oktober? Je kunt je hier aanmelden.