Nieuws

Vereenvoudiging contributiestaffel; aanpassing opzegtermijn en introductie lidmaatschap gepensioneerden

Profielfoto van FMN Redactie
19 juli 2023 | 1 minuut lezen

Op de Algemene Ledenvergadering van 25 mei is besloten om de opzegtermijn voor bedrijfslidmaatschappen (A t/m D) te verlengen van 1 maand naar 3 maanden. Dit betekent dat een bedrijfslidmaatschap uiterlijk op 30 september van het lopende jaar moet zijn opgezegd. Deze aanpassing stelt ons in staat om de verenigingsbegroting beter te managen, aangezien we de begroting doorgaans in oktober of november vaststellen, gebaseerd op verwachte contributie-inkomsten voor het jaar daarop.

Bovendien is besloten om vanaf 2023 een vereenvoudiging door te voeren in de contributiestaffel voor bedrijfslidmaatschappen. De bedrijfsabonnementen A t/m C zullen vaste, gemiddelde tarieven hanteren, waarin de staffelkorting al verwerkt is.

Deze werkwijze maakt het administratief eenvoudiger voor zowel FMN als de deelnemende bedrijven. Let op: de nieuwe tarieven gelden niet voor de onderwijspackages. Binnenkort worden de nieuwe statuten en tarieven op de website gepubliceerd. Mocht jouw bedrijf worden beïnvloed door een contributieverhoging, dan nemen we tijdig contact op.

Daarnaast hebben we leuk nieuws! Gestopt met werken, maar stroomt het FM-bloed nog steeds door je aderen?
Vanaf 2023 betaal je als gepensioneerd lid slechts de helft van de reguliere jaarcontributie en blijf je welkom op onze events en andere activiteiten!