Over FMN

Wij zijn FMN: Facility Management Nederland! De onafhankelijke beroepsvereniging binnen het facilitaire domein en de aangrenzende vakgebieden zoals HR, IT en vastgoed. Al 25 jaar verbinden wij eindgebruikers, opdrachtgevers, leveranciers, studenten en docenten. Zo leveren we samen een bijdrage aan de dagelijkse ondersteuning van het primaire proces binnen organisaties. Altijd met het oog op de actualiteit en toekomst.

Facility management van nu en morgen

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Denk aan de economische, politieke, demografische en technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Deze ontwikkelingen brengen de nodige uitdagingen met zich mee en hebben invloed op de werkomgeving en de ontmoetingsplekken, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en fabrieken. FMN ondersteunt het facilitaire domein bij het vertalen van deze uitdagingen naar passende oplossingen.

Ontwikkeling van het vakgebied

Elke dag werken we aan de bekendheid, positionering en ontwikkeling van het FM-vakgebied. Dit doen wij door kennisdeling en onderzoek. Om de twee jaar publiceren we het FM Marktonderzoek waarin we de laatste trends en ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied bespreken. Onze NFC Index biedt je bruikbaar inzicht in de facilitaire kosten. Door kennis te delen draagt FMN bij aan vakvernieuwing en professionalisering van het werkveld.

Persoonlijke groei

We helpen je graag met je persoonlijke ontwikkeling, omdat we begrijpen dat jij het beste uit jezelf en je functie wilt halen. Bij FMN verrijk je je kennis en ervaring en vergroot je daarnaast je netwerk. Op onze (online) bijeenkomsten en via onze digitale kanalen ontmoet je op een eenvoudige en leuke manier andere professionals. Daarnaast helpt jouw kennis en expertise bij de ontwikkeling van het FM-vakgebied.

Waardevol netwerk

FMN is de verbinder van facilitaire professionals, opdrachtgevers en leveranciers. Wij geloven er namelijk in dat je samen verder komt en samen een wezenlijk verschil kan maken in de wereld van nu en morgen. Daarom zijn ons netwerk [link pagina samenwerkingsverbanden] en onze samenwerkingen met organisaties zoals IFMA heel belangrijk.

Sluit jij je aan bij ons zodat we samen het verschil kunnen maken? <Doe het hier!>