Podcast

#36 Ontdekken met Jitske Kramer - over connecties, binden en culturen

Profielfoto van FMN Redactie
21 december 2021 | 2 minuten lezen

In deze aflevering van FMN Podcasts gaat Hans Topée in gesprek met Jitske Kramer. Zij geeft haar rol en blik aan vanuit haar vak en passie, waarbij de verandering in de wereld van vandaag, de menselijke maat en leiderschap aan de orde komen. Waar die verandering ontstaat of door beïnvloed wordt willen we in deze Podcast met je delen.

Jitske geeft op een mooie manier aan dat het onderzoeken en op reis gaan naar vele beelden en indrukken en daarmee een beeld van je eigen ‘ik’ belangrijk is voor welke rol je ook waar wilt spelen. En daarmee legt ze ook een mooie verbinding tussen het vak van Facility Management en het boek van Paulo Coelho. Waarachtige kracht voor leiders!

Over de spreker:
Jitske is cultureel- en corporate antropoloog die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen in organisaties en daarbuiten. Ze reist daarvoor de hele wereld over om te leren van traditionele genezers, leiders, verrassende vernieuwers en willekeurige voorbijgangers. Ze heeft een eigen tribe onder de naam Deep Democracy waar ze manieren bedenken voor en bouwen aan sterke stammen, waarbij het belangrijk is de relaties tussen mensen te versterken. Daarnaast is Jitske keynote speaker, zelfstandig ondernemer en begeleider.

Jitskes favorieten

Lori McKenna - Albumhoes The Balladeer

Titel: When You're My Age (feat. Hillary Lindsey & Liz Rose)
Artiest: Lori McKenna
Album: The Balladeer (2020)

YouTube

Boekomslag - De Alchemist

Titel: De Alchemist
Auteur: Paulo Coelho
ISBN: 9789029544757

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer (Foto: Mirjam van der Linden)

Antropoloog
Linkedin
Website
E-mail
+31 (0)6 13 16 66 10

Terugluisteren: wie zijn er ook geweest?

Profielfoto van Hans G.J. Topée
Hans G.J. Topée
2 jaar geleden
Profielfoto van Hans G.J. Topée
Hans G.J. Topée
2 jaar geleden

En, deel hem svp nog even op je eigen sociale kanalen...!