Podcast

#9: Hoe techniek helpt bij het re-boarden na de crisis

Wat kunnen we eigenlijk met data en hoe zorg je voor meerwaarde voor zowel facilitaire processen als de eindgebruiker?

Profielfoto van Niels Peters
8 juni 2020 | 2 minuten lezen

De derde aflevering van de nieuwe podcastserie 'Het nieuwe normaal' staat in het teken van techniek, technologie en het raakvlak tussen mens en gebouw. Hoe kan techniek/technologie helpen bij het re-boarden na de crisis? Welke gebouwen zijn al ‘smart’ en kunnen we ook data verzamelen met ‘domme’ gebouwen? Wat kunnen we eigenlijk met die data en hoe zorg je voor meerwaarde voor zowel facilitaire processen als de eindgebruiker?

Hans Topée praat met Harm van den Boogaard (programmamanager vernieuwende dienstverlening bij FMH, voorzitter FMN Expertteam Technologie), Bjørn Gröninger (CEO bij Officelynq), Leendert Trouwborst (senior projectmanager bij BAM) en Erwin van Kempen (projectmanager bij DPMG).

Podcastserie 'Het nieuwe normaal'

In deze uitgebreide podcastserie van zes afleveringen praten we met werk-professionals over 'het nieuwe normaal' binnen onze werkomgeving, en dat binnen de afleveringen: Het ‘nu’, Gedrag, Technologie, Werkomgeving, Leiderschap en WaarStaanWeNu. Wil je meer informatie over deze podcast(serie)? Neem dan contact op met Hans Topée.

Informatie over de deelnemers

Hieronder vind je een overzicht van de gespreksdeelnemers en interessante links die zij vanuit hun organisaties delen.