Podcast

#50 Uitbesteden / Inbesteden...? De visie van Marco Meetz, Hoofd Facility & Support a.s.r.

Profielfoto van FMN Redactie
7 februari 2023 | 1 minuut lezen

In deze fase van maatschappelijke ‘ommekeer’ waarin we verkeren en waarin oprechte verbinding met het proces aan de orde is, zijn visie, waarde, betekenis geven en leiderschap aan de orde. De ontwikkelingen van nu zijn spannend voor alle betrokkenen bij het begrip ‘werken’, ‘kantoor/thuis’ en 'services'. 

De facilitaire wereld en met name de professionals en de facilitaire aanbieders zijn in goed overleg om de wereld van eindgebruikers te ondersteunen in een fit met de organisatie-doelstellingen. Het is bijna ‘opereren’, om met een scherp mes de producten te fileren tot een uniek samenspel van in- en uitbestede taken en diensten passend bij die ene unieke situatie.

Hans Topée gaat namens het FMN Expertteam Hospitality & Soft Services in gesprek met Marco Meetz van a.s.r. die naast het servicen van 3600 collega’s en een duurzaam gebouw van 84.000 m2 (BVO), met meerdere duurzaamheidsprijzen, bijna als een ‘vreemde eend’ een helder en zinnig beeld heeft. 

Hoe een gesprek over Uitbesteden en Inbesteden mooie inzichten kan opleveren! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder de podcast! Je kunt deze podcast ook alleen beluisteren via je favoriete podcastplayer zoals Spotify door te zoeken op FMN Podcast!

Bekijk deze aflevering

  


Marco Meetz
Marco is Hoofd Facility & Support bij a.s.r.
De facility manager.