Podcast

World Workplace Europe '23: Podcast specialšŸŽ™

Profielfoto van FMN Redactie
23 mei 2023 | 3 minuten lezen

Tijdens World Workplace Europe '23 heeft FMN in samenwerking met IFMA een 5-delige podcast special opgenomen! Internationale inspiratie gegarandeerd! In de speciaal ingerichte studio gingen wij het gesprek aan met bekende bezoekers, expertteams, onderzoekers en organisaties om te kijken naar trends en ontwikkelingen binnen het werkveld en/of de organisaties. De podcasts zijn zowel te beluisteren via je favoriete Podcastplayer, als te bekijken via YouTube. Podcast #5 is in het Nederlands opgenomen, omdat we hier ingingen op het nieuwe onderzoek van het FMN Bedrijvenplatform over de toekomstvisie op de werkomgeving. De andere podcasts zijn in het Engels.

#WWE Podcast: #1 - Compass - Our Support Services

A podcast about 'support services' of the Compass Group.

#WWE Podcast: #2 - The digitalisation of FM

A broad conversation on various developments in technology and sharing thoughts around potential effects of it on FM practices.

#WWE Podcast: #3 - FM Trends in Europe

Lauren Krueger sits down with Jean-Pierre Segers, PhD, CFT, FMP, SFP, IFMA Instructor to discuss what is shaping FM in Europe. Today, facility managers combine an eye for innovation, expertise, strategic thinking, and continuous improvement.

  • Jean Pierre Segers PhD, CFT, FMP, SFP, (IFMA Instructor, Riga Technical University - Université de Liège - Hasselt University - PXL University of Applied Sciences)
  • Lauren Krueger (Director, Sales Operations, IFMA)

#WWE Podcast: #4 - Creating spaces that are right for people

Together with Hannah Wilson, co-hosts Chantal Spruit and Rob Klinkert will explore the topic of workplace design and sustainability. Using a psychology lens to address this topic, the three will bring a different angle to the much talked about utility rate of spaces.

 

#WWE Podcast: #5 - Toekomstscenario's voor de werkomgeving (FMN Bedrijvenplatform)

In deze podcast, welke tijdens World Workplace Europe is opgenomen, gaat Fanny Nagelmaeker in gesprek over de toekomstscenario's voor de werkomgeving. Dit naar aanleiding van het onlangs gepubliceerde onderzoek van het FMN Bedrijvenplatform. Hoe ziet de wereld er in 2027 uit en welke invloed heeft dit op het facilitaire vakgebied en de dienstverlening? De arbeidsmarkt en de snelheid van klimaatverandering zijn de grote onzekerheidsfactoren voor de toekomst van het facilitaire vakgebied. Andere factoren die de branche als onzeker beschouwt zijn de diepte en duur van een recessie en de vraag of het individu of het collectief centraal komt te staan. Daarentegen lijkt het hybride werken inmiddels ‘business as usual’. Bekijk of beluister deze speciale podcast met: