Persbericht

Laatste week aanmelden voor World Workplace Europe ‘21

10 maart 2021 | 1 minuut lezen

Volgende week organiseren FMN en IFMAWorld Workplace Europe '21 The Virtual Event’ op woensdag 17 en donderdag 18 maart. Deelnemers hebben nog een week de tijd om hun tickets te bestellen en om zich te registreren voor de side-events.

Het tweedaagse congres World Workplace Europe '21 kent een afwisselend en uitdagend programma waarin experts op het gebied van facility management de deelnemer meenemen in de nieuwste inzichten en laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Om een maximale congreservaring te creëren, zijn er verschillende side-events opgezet waarbij de deelnemers in contact komen met elkaar. Zo kan je als deelnemer rondetafelgesprekken van partners bijwonen, in een team meedoen aan een virtuele escaperoom, meedoen met de Innovation Game en FM Quiz, of meegaan op ontdekkingstocht in het nieuwe kantoor van Cushman & Wakefield tijdens een virtuele facility tour.

Deelname en registratie

Tickets voor World Workplace Europe ’21 zijn via de website van World Workplace Europe verkrijgbaar. Voor sommige side-events is registratie vereist. Degenen die zich al hebben aangemeld voor WWEU21, kunnen hun inschrijving bekijken en zich registreren voor de gewenste side-events. Tot een maand na het congres (t/m 19 april 2021) kan je als deelnemer alle sessies bekijken. 

Partners

World Workplace Europe ’21 wordt mogelijk gemaakt door onder andere: BAMColliersEngieHuttenISSPlanonSerraviewSodexoTOPdesk en Hospitality Group