Nieuws

FMN Young was te gast bij de politie! Bekijk het verslag & aftermovie!

Profielfoto van FMN Redactie
15 juni 2022 | 2 minuten lezen

Wat was dát gaaf! Op 8 juni waren we met FMN Young en TRIP (Traineeship Rijksinkoopprofessionals) met meer dan 50 enthousiaste studenten en young professionals aanwezig bij het event van de dienst Verwerving, over de inkoopwereld van de politie in Den Haag. “Samen maken wij goed politiewerk mogelijk”, dat is waar het Politiedienstencentrum (PDC) zich iedere dag voor inzet en daarmee het politiewerk van morgen net iets beter maken. De dienst Verwerving, als onderdeel van het PDC, draagt zorg voor de juiste producten en diensten, zodat alle medewerkers zich optimaal kunnen focussen op hun politiewerk.

De dienst Verwerving nam ons in Den Haag mee in de aanbestedingen van het stroomstootwapen en airsoftwapen, het werk van de leverancier van het vervoer stoffelijk overschot en de kwetsbaarheid van je eigen integriteit. Daarnaast weten we nu hoe je een politiedrone inkoopt en waar de drone allemaal voor gebruikt wordt. De dag werd afgesloten door politiedocenten, waarmee we mochten schieten met het stroomstootwapen en airsoftwapen en ervaarden hoe het is om handboeien om te doen en pepperspray te gebruiken.

Ben je nieuwsgierig naar onze ervaring? Kijk dan de aftermovie hieronder! Wil je nu ook een keer (gratis) deelnemen aan een FMN Young event? Volg dan onze LinkedIn pagina. We ontmoeten je graag!

 

Wil je na deze dag ook komen werken bij de politie? Er staan vacatures open bij de dienst Verwerving: