Column

La vie e belle, bourgondisch...?

Lekker, goed, veel, ambachtelijk. Die brave burgers toch die vooral bourgondisch willen doen.....
Profielfoto van Hans G.J. Topée
8 augustus 2022 | 1 minuut lezen

"Bourgondisch"

De bravre burgers die vooral bourgondisch willen doen kunnen prima in de supermarkt terecht om als echte 'genieters' door het leven te gaan. Klopt het wel wat fabrikanten claimen en wat ze ons in reclames verkopen? Helaas niet blijkt uit een rondje van de verslaggevers van de Keuringsdienst. Tot en met de appeltaart.

'La vie e belle', maar geef er vooral jouw invulling aan. En hoe zit het met jouw facilitaire knollen en citroenen. Welke producten zet jij jouw coillega's voor.

Klik hier voor de uitzending over: 'Bourgondisch'.

Facility Management

Weer een mooi verhaal over consumptie, voeding, gemak, gedrag en prijs. De consumptie die veelal door marketing gedreven wordt, en leidt tot gemak en hogere prijzen. Welzijn is het doel, maar wat is dat eigenlijk?

Ken jij de samenstelling, de herkomst, het etiket en de bijsluiter bij al jouw facilitaire producten? Welke waarde leveren we nu en wat wil die eindgebruiker eigenlijk, en wat is hij onderweg en thuis gewend. En welke rol wil de werkgever hierbij spelen. Je zult verbaasd zijn van de verschillen.

Ik gun ieder bedrijf zijn eigen 'facilitaire-bourgondische-deskundige’!

Laten we vooral echte waarde en gevoel betrekken bij keuzes in al die unieke dingen die we mogen doen. Vooral met echte natuurlijke producten…!