Column

Vandaag vieren we World FM Day! 

Iedere dag zorgen jij en je facilitaire collega’s ervoor dat onze werkomgeving optimaal is ingericht.
Profielfoto van Michel Tobé
12 mei 2021 | 1 minuut lezen

Op deze dag vieren we de aanzienlijke bijdrage die FM levert aan de economie, het welzijn van mensen en het succes van organisaties. Iedere dag zorgen jij en je facilitaire collega’s ervoor dat onze werkomgeving optimaal is ingericht. Ook in deze tijd blijkt weer hoe belangrijk ons vakgebied is. Het is daarom niet verwonderlijk dat het thema van World FM Day 2021 in het teken staat van COVID-19: 'De kracht van facility management - juist ook tijdens de pandemie’.

Afgelopen jaar is ons werkveld goed op de kaart gezet. Op diverse niveaus leveren we een bijdrage aan het omgaan met de coronacrisis. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat organisaties hun primaire taken kunnen blijven doen. Dit doen we uiteraard in samenwerking met onze leveranciers en partners, maar zeker ook met andere afdelingen en beroepsgroepen. Juist deze integrale benadering van FM is van belang. FM heeft een ideale startpositie om vorm te geven aan deze integrale benadering. Dus zoek de verbinding op en ontdek integrale oplossingen om vorm te geven aan de uitdagingen waar jouw bedrijf voor staat.

Maak er een mooie dag van!

PS EuroFM organiseert om 15.00 uur een online event waaraan zowel EuroFM-leden als niet-leden gratis kunnen deelnemen. Kijk op de website van EuroFM voor meer informatie.