Nieuws

FMN Young organiseert twee interactieve webinars over (werk)geluk

Profielfoto van FMN Redactie
19 augustus 2020 | 2 minuten lezen

We merken om ons heen dat veel jonge mensen in hun vroege carrière het soms lastig vinden om een juiste en gezonde balans te creëren op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Denk hierbij aan de overgang van studeren naar werken, maar ook aan het overstappen naar een nieuwe baan. Om aandacht te besteden aan dit bijzondere en belangrijke thema verzorgt FMN Young in september maar liefst twee interactieve webinars over geluk.

De focus van deze interactieve webinars ligt geheel op het creëren van geluk in je leven, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Het is belangrijk dat bij elke stap die je neemt jouw eigen geluk vooropstaat.

De webinars worden gegeven door twee professionals uit dit vakgebied die beiden hun eigen expertise hebben maar die elkaar tegelijkertijd perfect aanvullen.

Drijfveren en professioneel geluk centraal tijdens eerste webinar

De eerste webinar is op donderdag 17 september van 09.00 tot 10.30 uur. Deze webinar wordt gehost door Ron Roodhorst. Ron is de oprichter en eigenaar van Quik, een facilitair management detacheringsbureau. Tijdens deze webinar neemt Ron je mee in zijn verhaal over de drijfveren van een young professional. Hij vertelt op interactieve wijze hoe je deze kan gebruiken om werkgeluk te creëren en hoe je de regie over jouw loopbaan behoudt. 

Tweede webinar gericht op belang en behalen van persoonlijk geluk

De tweede webinar, die een aanvulling is op de eerste, is op donderdag 24 september van 09.00 tot 10.30 uur. De hosting van deze webinar is in handen van vakkundig specialist Frederiek Vetkamp. Frederiek is coach bij 27°Coaching en is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten en young professionals. De focus van deze webinar zal liggen op het belang en het behalen van persoonlijk geluk. Ook vertelt Frederiek hoe je een perfecte combinatie kan maken van werkgeluk en persoonlijk geluk om uiteindelijk een succesvolle carrière te krijgen. Daarnaast krijg je persoonlijke tips & tricks aan de hand van jouw eigen ingebrachte situatie!

Doe gratis mee

Ben jij student of young professional (tot en met 30 jaar) en wil je weten hoe je jouw geluk kan managen en hier succes mee kan behalen? Schrijf je dan gratis in voor de webinar(s) om zowel jouw professionele als persoonlijke geluk te ontdekken! Je kunt ook zonder FMN(Young)-lidmaatschap deelnemen. Heb je een interessante persoonlijke casus? Deel die dan met ons via het inschrijfformulier zodat we jouw casus kunnen doorgeven aan de hosts.

Onze tip: webinar 1 en 2 sluiten op elkaar aan. Het is daarom raadzaam en zinvol om beide webinars bij te wonen. Uiteraard kan je ervoor kiezen om maar één van de twee webinars te volgen.