Nieuws

Digitaal World Workplace Europe ‘21 een groot succes

24 maart 2021 | 2 minuten lezen

Maar liefst 1.100 personen deden mee aan World Workplace Europe '21 The Virtual Event! Organisatoren FMN en IFMA kijken terug op een succesvol evenement waarbij het niet ontbrak aan interactie en inspiratie.

De opening van het tweedaagse World Workplace Europe '21 werd verzorgd door FMN-voorzitter Michel Tobé en IFMA-voorzitter Peter Ankerstjerne. Daarop volgden prachtige virtual tours, inspirerende keynotes van Anders Indset en Deborah Nas, 5-minuten-yogasessies om de spieren los te maken, goed bezochte kennissessies en een gezellige FM-quiz als afsluiting. In de chat stelden de deelnemers vragen aan de sprekers, elkaar en werd er gereageerd op de sessies en vragen van anderen. Ook op social media werd volop gepost over het event. Deze interactie zorgde voor verbinding, ondanks het feit dat we niet fysiek samen konden komen.

Peter Ankerstjerne

Lunch en cadeautjes

Deelnemers in Nederland konden tussendoor genieten van een heerlijke lunch verzorgd door Hutten, een van de sponsoren. Sponsor Sodexo vulde de lunchbox aan met cadeautjes, zoals een duurzame laptopstandaard. Alles om deze digitale WWEU-ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Facility & Workplace Marktonderzoek 2021

Tijdens de eerste dag werd ook het Facility & Workplace Marktonderzoek 2021 gepresenteerd. Net als alle andere jaren heeft TwynstraGudde dit onderzoek uitgevoerd in opdracht van FMN. Het onderzoek laat onder andere zien dat corona voor veranderingen heeft gezorgd voor wat betreft de te varen koers, de rol van de FM'er en de functie van het kantoor. Benieuwd naar de resultaten? Deze lees je hier.

Presentatie FM Marktonderzoek 2021

Sessies (opnieuw) bekijken

Heb jij WWEU21 gemist maar wil je graag de sessies bekijken? Dit kan tot en met 19 april a.s. met je gekochte ticket via deze website. Nog geen ticket? Koop jouw kaartje hier en geniet alsnog van alle WWEU21-sessies!

Sponsoren

World Workplace Europe ’21 werd mogelijk gemaakt door onder andere: BAMColliersEngieHospitality GroupHutten, iOFFICEISSPlanonSodexo, SpaceIQTOPdesk en TwynstraGudde