FAQ

Veelgestelde vragen

Deelnemen

Hoe word ik FMN-lid?

Je kunt je via deze pagina aanmelden voor een van de FMN-abonnementen. Je kunt ervoor kiezen om een persoonlijk abonnement af te sluiten of een bedrijfsabonnement. Als deelnemer aan zowel een persoonlijk als bedrijfsabonnement krijg je een persoonlijk profiel op het FMN Platform. 

Hoe kan ik mijn bedrijf of organisatie aanmelden voor een bedrijfslidmaatschap?

Je kunt jouw bedrijf of organisatie via deze pagina aanmelden. Of bekijk het overzicht van de verschillende bedrijfsdeelnames.

Hoe lang mag ik gebruikmaken van een gratis deelname?

Zolang je wilt! Er geldt geen tijdslimiet voor de gratis deelname. Wel zullen we je na enige tijd benaderen met een aanbod voor een betaald lidmaatschap. Je hebt dan toegang tot alle kennisdocumenten én gratis toegang tot onze netwerk- en kennisevents. 

Kan ik vrijwilliger van FMN worden?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor onze vereniging en het vakgebied. Als je je wilt aansluiten bij een van de FMN expertteams, kun je informeren bij de voorzitter van het betreffende team. Heb je interesse in een bestuurdersrol? Kijk dan op onze vacaturepagina of er openstaande vacatures zijn.

Hoe kan ik deelnemers wijzigen / toevoegen aan een FMN-bedrijfsdeelname?

Alleen de geregistreerde contactpersoon kan aanpassingen en/of toevoegingen van deelnemers voor een bedrijfsdeelname doorgeven via zijn/haar profiel op het FMN Platform.

Hoe geef ik een (adres)wijziging voor een bedrijfsdeelname door?

Alleen de geregistreerde contactpersoon kan wijzigingen voor een bedrijfsdeelname doorgeven via zijn/haar profiel op het FMN Platform. De deelnemers die onder de bedrijfsdeelname geregistreerd staan, kunnen zelf hun persoonlijke gegevens aanpassen in hun profiel op het platform.

FMN Groepen

Moet ik FMN-deelnemer zijn om lid te kunnen worden van een FMN Groep?

In principe moet je betaald FMN-lid zijn om aan een FMN expertteam of communitye te kunnen deelnemen. Een uitzondering kan worden gemaakt op basis van de ‘specifieke expertise’ van een extern persoon die nog geen deelnemer is. Dit is ter beoordeling van de voorzitter van de FMN Groep en de verenigingsmanager. Neem voor meer informatie over deze regeling contact op met de desbetreffende groepsvoorzitter of het FMN Bureau via info@fmn.nl

Hoe meld ik mij aan voor een FMN Groep?

Ga naar de pagina van de FMN Groep waar je lid van wilt worden en klik vervolgens op ‘Lidmaatschap aanvragen’. Als de groep besloten is, zal de beheerder je aanvraag goedkeuren of afkeuren. Als de groep open is, ben je direct groepslid. We onderscheiden voor de FMN Groepen ‘vaste deelnemers’ en platformdeelnemers. De vaste deelnemers maken officieel deel uit van de FMN Groep. De platformdeelnemers zijn alleen lid van de platformgroep.

Deelnemers

Waar kan ik mijn lidmaatschapsnummer vinden?

Je vindt jouw lidmaatschapsnummer op jouw profielpagina op het FMN Platform. 
 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Is er een handleiding en webinar voor het FMN Platform?

Jazeker, je kunt de handleiding en webinar hier bekijken.
 

Hoe kan ik een bijdrage leveren aan het platform?

Je doet dit door op de grote knop ‘Bijdragen +’ te klikken. In onze handleiding lees je meer over het plaatsen van een bijdrage. Deelnemers met een gratis account kunnen alleen een vraag-bijdrage plaatsen.

Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws?

FMN verstuurt bijna iedere maand een goed gevulde nieuwsbrief met het laatste FMN-nieuws. Volg ons daarnaast op de socials Linkedin en Instragram. 

Waar vind ik vacatures?

Kijk op deze vacaturepagina voor vacatures van FMN, externe vacatures en vacatures die via Vacaturebank Facilitair worden aangeboden.

Wat zijn speerpunten?

Speerpunten zijn de huidige pijlers binnen FMN. De speerpunten worden door het FMN Bestuur vastgesteld.

Hoe stuur ik een andere deelnemer op het FMN Platform een persoonlijk bericht?

Er zijn twee manieren om dit te doen:
1. Ga naar ‘Mijn berichten’ en klik op ‘Nieuw bericht’. Je kunt nu de ontvanger selecteren en een bericht typen.
2. Ga naar het profiel van de persoon en klik op de knop ‘Meer’ (naast de paarse knop ‘Linken’). Klik vervolgens op ‘Bericht sturen’.

Ik kan bepaalde content niet zien. Hoe komt dit?

Sommige content is alleen zichtbaar voor leden van FMN. Zij hebben een profiel op het FMN Platform. Wil jij ook een profiel? Bekijk dan onze deelnamemogelijkheden.

Waar vind ik de huisregels van het FMN Platform?

Adverteren

Wat zijn de advertentiemogelijkheden bij FMN?

Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en voorwaarden die we bieden.
 

Partners, suppliers en sponsors

Wat houdt een FMN-partnership in?

Als FMN-partner geniet je van diverse voordelen, zoals pro´Čüleringsmogelijkheden binnen de doelgroep. Afhankelijk van de wensen van jouw organisatie wordt een aantrekkelijk partnerpakket samengesteld. Lees hier meer over ons partnership.

Wat houdt de sponsorbijdrage in? 

Een sponsor levert een financiële bijdrage aan FMN en steunt hiermee ons verenigingswerk en de ontwikkeling van het FM-vakgebied. Lees hier meer over de sponsorbijdrage.
 

Financiën

Wat is het btw-nummer van FMN?

Het btw-nummer is: NL8036.46.471.B01

Naar welk e-mailadres kan ik onze factuurreferentie mailen?

Stuur je bericht aan financiën@fmn.nl

Kan ik bij een persoonlijke deelname de factuur op naam van een bedrijf of organisatie zetten?

Nee, het is bij een persoonlijk lidmaatschap niet mogelijk om de factuur op naam van een bedrijf of organisatie te laten zetten.

Contact

Hoe kan ik de afdeling Ledenadministratie bereiken?

Je bereikt de FMN ledenadministratie via ledenadministratie@fmn.nl of +31 (0)88 40 10 665.

Hoe kan ik de afdeling Financiën bereiken?

Je bereikt de afdeling Financiën via financien@fmn.nl of +31 (0)88 40 10 665.

Hoe kan ik de afdeling Communicatie bereiken?

Je bereikt de afdeling Communicatie via info@fmn.nl of +31 (0))88 40 10 665