Over FMN

Wij zijn FMN: Facility Management Nederland! De onafhankelijke beroepsvereniging binnen het facilitaire domein en de aangrenzende vakgebieden zoals HR, ICT, vastgoed en marketing/branding. Al meer dan 25 jaar verbinden wij eindgebruikers, opdrachtgevers, leveranciers, studenten en docenten. Zo leveren we samen een bijdrage aan de dagelijkse ondersteuning van het primaire proces binnen organisaties. Altijd met het oog op de actualiteit en toekomst.

Facility management van nu en morgen

De wereld om ons heen verandert. Denk aan economische, politieke, demografische en technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen. Deze ontwikkelingen brengen de nodige uitdagingen met zich mee en hebben invloed op de werkomgeving en ontmoetingsplekken, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en fabrieken. FMN ondersteunt facilitaire professionals bij het vertalen van deze uitdagingen naar passende oplossingen.

Ontwikkeling van het vakgebied

Elke dag werken we aan de bekendheid, positionering en ontwikkeling van het FM-vakgebied. Dit doen wij door kennisdeling en onderzoek. Om het jaar publiceren we het FM Marktonderzoek waarin we de laatste trends en ontwikkelingen in het facilitaire vakgebied bespreken. Onze NFC Index biedt je bruikbaar inzicht in de facilitaire kosten. Door kennis te delen draagt FMN bij aan vakvernieuwing en professionalisering van het werkveld.

Persoonlijke groei

We helpen je graag met je persoonlijke ontwikkeling, omdat we begrijpen dat jij het beste uit jezelf en je functie wilt halen. Bij FMN verrijk je je kennis en ervaring en vergroot je je netwerk. Op onze (online) bijeenkomsten en via onze digitale kanalen ontmoet je op een eenvoudige en leuke manier andere professionals. Daarnaast draag jij met jouw kennis en expertise bij aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Waardevol netwerk

FMN verbindt facilitaire professionals, opdrachtgevers en leveranciers. Wij geloven dat je samen verder komt en dat we samen een wezenlijk verschil kunnen maken in de wereld van nu en morgen. Daarom zijn ons netwerk en onze samenwerkingen met organisaties zoals IFMA heel belangrijk.

Sluit jij je aan bij ons zodat we samen het verschil kunnen maken?

Sluit je aan!