Partners en sponsoren

Al sinds 1995 verbinden wij FM-professionals via onze community en bieden wij organisaties een rijke basis voor kennisdeling en profilering van ons vakgebied. Samen ontwikkelen we het facilitaire domein en de aangrenzende vakgebieden.
FMN is voortdurend op zoek naar nieuwe partijen om in de vorm van een duurzame samenwerking de community van professionals nog verder uit te breiden en te versterken. Bekijk hieronder welke partijen zich al aan FMN verbonden hebben en hoe ook jouw organisatie een bijdrage kan leveren.

Facilicom

In ruim zes decennia tijd is dienstverlening onderdeel geworden van het DNA van platinum partner Facilicom.

Compass Group

Compass Group ontzorgt en verbindt. Dit doet zij onder de vlag van de merken van Compass Group: Eurest, Eurest Services, Famous Flavours en Xandrion.

CFP Green Buildings

De missie van CFP Green Buildings is om zo veel mogelijk gebouwen en organisaties winstgevend te verduurzamen.

Jones Lang LaSalle

JLL is er om renderende mogelijkheden en indrukwekkende ruimtes over de hele wereld te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken.

TwynstraGudde

TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd, zoals veiligheid, diversiteit, ruimte en mobiliteit, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid.

HEYDAY

HEYDAY is sinds 2002 grensverlegger en pionier in facilitaire dienstverlening. Het ontdekken van nieuwe werelden zit in ons DNA. We begrijpen de kern van ons vak en weten wat organisaties nodig hebben. We zijn een vooruitstrevende partij in de facilitaire markt, met een unieke kijk op de toekomst van het werkveld.

Next Level FM

FMN wil als onafhankelijke beroepsvereniging zijn leden ondersteunen en voorzien van actuele en gefundeerde kennis en inzichten op het gebied van het realiseren van waardevolle werkomgevingen. FMN is daarom een samenwerking aangegaan met kennispartner Next Level FM.

FMN Partner

Word onze partner en kies een pakket dat past bij jouw organisatie en wensen. 

FMN Sponsor

Steun ons verenigingswerk en de ontwikkeling van het FM-vakgebied met een financiële bijdrage.