World Workplace Europe

World Workplace Europe is het allesomvattende leer- en netwerkevenement over facility management. Er is een mooi programma voor iedere FM-professional voor elk punt in je carrière en in alle soorten faciliteiten. World Workplace Europe is de standaard voor het ontdekken van nieuwe ideeën en technologie van over de hele wereld en die impact hebben op de Europese Facility Management-industrie.

Benieuwd naar alle informatie, het programma én de tickets voor het event? 
Blijf op de hoogte via de website van World Workplace Europe.

Over het evenement

FMNIFMA en EuroFM organiseren opnieuw samen het grootse event World Workplace Europe. Op 6 en 7 maart 2024 ben je van harte welkom op een fantastische locatie in Rotterdam; de Schiecentrale! 

World Workplace Europe is in Europa het grootste event voor facility managers en aanverwante stakeholders. Een jaarlijks terugkerend evenement dat het delen van ideeën en kennisuitwisseling faciliteert tussen professionals die de gebouwde omgeving in de breedste zin van het woord ondersteunen en onderhouden. Dit mede om slimmere, efficiëntere, gezonde, duurzame en veilige faciliteiten te garanderen.

Unieke locatie
De Schiecentrale in Rotterdam is voor de tweede keer de locatie voor ons inspirerende evenement. Het is een écht architectuuricoon en creatieve hotspot. Het gerenoveerde industriecomplex in de haven wordt 2 dagen lang het centrum van Facility Management in Europa.

World Workplace Europe is een evenement van Stichting Facility for Future. 

Organisatiegegevens  
Kamer van Koophandel: 73078808
Bankrekening:   NL82 RABO 0335 4433 97
Swift (BIC):    RABONL2U
BTW nummer:  NL 8593.45.713.B.01
Adres:  Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden
Email adres voor facturen:  financien@fmn.nl
Telefoonnummer:  +31 (0)88 4010665


Bestuursleden Stichting Facility for Future:
Mr. M. Tobé (Michel)
Mr. H. Coenders (Harold)
Mrs. R. van der Heide (Renske)

Bekijk alles op onze speciale website!