Lidmaatschapsvormen

Leuk dat je lid wilt worden van Facility Management Nederland. Wij bieden persoonlijke lidmaatschappen aan studenten, young profesionals en professionals. Voor organisaties met meerdere persoonlijke lidmaatschappen adviseren we een bedrijfslidmaatschap. 
Heb je interesse in onze NFC Index zodat je de kosten van jouw (facilitaire) organisatie kunt vergelijken met die van anderen? De NFC Index sluit je af in combinatie met een bedrijfslidmaatschap. Of wordt Partner en krijg toegang tot exclusieve netwerken. Wil je nog geen lid worden, maar wel kennis maken met FMN? Kies dan voor de optie "deelnemen community". 

Gratis Student lidmaatschap

Ben je student of ben je jonger dan 25 jaar, dan kun je gratis aspirantlid worden van FMN! Boost jouw netwerk en meld je aan! 

Persoonlijk lidmaatschap

Het Young Professional lidmaatschap is voor iedereen van 25 tot 31 jaar. Je krijgt 50% korting op de reguliere contributie. 

Bedrijfslidmaatschap

Interesse in een bedrijfslidmaatschap? Een goede keuze! Je ondersteunt daarmee de professionalisering van jouw FM-collega's, ontvangt een mooie staffelkorting én je krijgt toegang tot een bijzonder interessant netwerk. 

Deelnemen community

Je wilt kosteloos kennismaken met FMN.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Weet je zeker dat je jouw (bedrijfs)abonnement wilt opzeggen?