Lidmaatschapsvormen

Leuk dat je lid wilt worden van Facility Management Nederland. Wij bieden persoonlijke lidmaatschappen aan studenten, young profesionals en professionals. Voor organisaties met meerdere persoonlijke lidmaatschappen kan een bedrijfslidmaatschap aantrekkelijk zijn.  
Heb je interesse in onze NFC Index zodat je de kosten van jouw (facilitaire) organisatie kunt vergelijken met die van anderen? De NFC Index kan je afsluiten in combinatie met een bedrijfslidmaatschap. Of wil je Partner worden van FMN? 
Wil je nog geen lid worden, maar wel kennis maken met FMN? Kies dan voor de optie "deelnemen community". 

Contributieverhoging 2023
Onze contributietarieven gaan met ingang van 2023 wijzingen. Volgens het Huishoudelijk Reglement kan jaarlijks de contributie in navolging van de consumentenprijsindex aangepast worden. Dit zou op een verhoging van bijna 10% uitkomen. FMN vindt dit een grote contributiestijging en kiest ervoor om niet de volledige verhoging (zonder onderdeel Energie) aan haar leden door te berekenen. Daarom passen wij per 1 januari 2023 onze lidmaatschapstarieven aan met 6,5%. Bekijk deze tabel om te zien wat deze verhoging voor jezelf of jouw organisatie betekent.

Student lidmaatschap

Je wilt je als student aansluiten bij FMN.

Persoonlijk lidmaatschap

Het Young Professional lidmaatschap is voor iedereen tot 31 jaar. Daarna ben je Professional lid.

Bedrijfslidmaatschap

Je wilt als bedrijf aansluiten bij FMN. 

Deelnemen community

Je wilt kosteloos kennismaken met FMN.

Abonnement wijzigen of opzeggen

Weet je zeker dat je jouw (bedrijfs)abonnement wilt opzeggen?