NFC Index Demo

Deze index vergelijkt de eigen kosten met de index Kantoren en geeft per kostensoort de procentuele afwijking ten opzichte van de Index van het laatste jaar.

Vergelijk uw organisatie

De interactieve index vergelijkt, met behulp van de NEN-EN 15221, uw facilitaire en ICT (werkplek gerelateerd) kosten met de kantoren sector. Je vult de gegevens in (m2 vvo en bedragen excl. btw), waarbij het verdiepingsniveau zelf gekozen kan worden. De 2e kolom toont jouw kengetallen. In de laatste kolom zie je de procentuele afwijking. De interactieve index toont de kosten per m2 vvo, excl. btw.

Toegang tot de totale index?

Om de totale index in te kunnen vullen, moet je lid zijn van de NFC Index. Word HIER lid van FMN en de NFC Index en vergelijk de facilitaire kosten van je organisatie met de ’BV Nederland’. Dit vergelijk biedt een portaal tot leren en verbeteren. Leden krijgen toegang tot het besloten gedeelte van de website. Hier kunnen gegevens ingevoerd worden (benchmarken) en kengetallen bekeken worden (de jaarlijkse uitsplitsing van de Index).

NFC Index denkt graag met je mee

Mocht je vragen hebben of advies willen met betrekking tot de verschillende kostenposten, neem dan contact op met NFC Index om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Probeer de NFC Index demo