Next Level FM

Facility management is een jong vakgebied dat momenteel voor enorme uitdagingen staat om duurzame en vooral waardevolle werkomgevingen te realiseren.

Next Level FM

FMN wil als onafhankelijke beroepsvereniging zijn leden ondersteunen en voorzien van actuele en gefundeerde kennis en inzichten op het gebied van het realiseren van waardevolle werkomgevingen. FMN is daarom een samenwerking aangegaan met kennispartner Next Level FM. We organiseren samen inhoudelijke events en delen op alle mogelijke manieren relevante content waarmee jij als lid binnen jouw organisatie stappen kunt zetten om jouw werk en het vakgebied verder te professionaliseren.

Wie of wat is Next Level FM?

Next Level FM is een onafhankelijk fieldlab voor vooruitstrevende organisaties in de wereld van facility management, die gezamenlijk de uitdagingen van de facilitaire wereld willen aangaan.

In het fieldlab worden zienswijzen, visies en handvatten ontwikkeld die als de nieuwe standaard voor het gehele facilitaire domein kunnen dienen. Next Level FM richt zich op sociale innovatie, een verzamelnaam voor hedendaagse initiatieven van mensen en organisaties gericht op innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Vaak door het actief gebruik maken van de ideeën van eigen medewerkers om te verbeteren en te innoveren. Gedurende het jaar gaan medewerkers van een breed scala aan organisaties uit de facilitaire sector samen met experts aan de slag met een aantal relevante thema’s. Next Level FM is een onderdeel van adviesbureau Ifmec.

Wat is een fieldlab?

Of het nu gaat om het aansturen van een complexe samenwerking met veel verschillende leveranciers, duurzame inzetbaarheid, relationeel contracteren, of het integreren van de Sustainable Development Goals in je dienstverlening; voor de meeste opgaves bestaan geen eenvoudige oplossingen. Om verder te komen is een samenspel van inzichten, beslissingen en middelen van verschillende partijen nodig.

Het fieldlab van Next Level FM is een praktijkomgeving waarin bedrijven en kennisinstellingen doelgericht oplossingen ontwikkelen, testen en implementeren. Er wordt een ecosysteem gecreëerd waar deelnemers kunnen werken aan nieuwe oplossingen. Onze fieldlabs vormen daarnaast een omgeving waarin deelnemers deze oplossingen leren toe te passen. Ze versterken verbindingen met onderzoek, onderwijs en beleid op een specifiek thema binnen het facilitair domein.

 

Ook deelnemen met jouw organisatie? 

Wil jij ook geïnspireerd worden? Namens jouw organisatie samen met anderen uit de sector inzichten delen en samen problemen oplossen? De relevante kennis en inzichten die je bij ons opdoet, kan je direct toepassen binnen je eigen organisatie. Op een manier die bij jouw organisatie past.

Andere voordelen zijn:

  • Je bent de concurrentie een stap voor door sneller te innoveren.
  • Je profiteert van de kennisontwikkeling van de afgelopen jaren.
  • Je maakt onderdeel uit van een innovatief netwerk.

Aan de slag met Next Level FM
Neem, voor meer informatie en deelname aan een van onze fieldlabs, contact met ons op via de website van Next Level FM.
 

Bijdragen van Next Level FM