Nieuws

Geslaagde en inspirerende kennissessie 'De Duurzame FM-keten'. Download het whitepaper!

Profielfoto van FMN Redactie
15 juni 2023 | 1 minuut lezen

Next Level FM heeft afgelopen dinsdag samen met FMN een inspirerende kennissessie georganiseerd rondom het thema 'De duurzame FM-keten'. We waren te gast bij Wageningen University & Research, waar onder andere Frank Croes een boeiende presentatie gaf.

Het was een goed bezochte bijeenkomst waarin er volop interactie en belangstelling werd getoond door de deelnemers. Kortom een inspirerende middag! 

Ook werd tijdens dit event het eerste Next Level FM whitepaper van 2023 gepresenteerd. In het whitepaper Duurzame FM Keten schetst Next Level FM de stappen die je moet nemen om een visie op duurzame FM voor jouw organisatie te ontwikkelen, hoe je het besluitvormingsproces voor duurzame producten en diensten in kunt richten én hoe je aanbestedingen duurzamer invult.

Het whitepaper is nu te downloaden op de website!

 

Over het whitepaper:

Het eerlijke verhaal is dat het slecht gaat met de wereld. De wereld warmt op, de zeespiegel stijgt, droogte neemt toe en water- en voedseltekorten worden groter. Hoe verhoudt de FM-sector zich tot deze grootse problemen? In het werkatelier Duurzame FM Keten met de deelnemende organisaties ASITO, gemeente Capelle ad IJssel, CSU, De Nederlandse Bank, ministerie van Defensie, GOM, Tausch en Wageningen University en Research zijn handvatten ontwikkeld om grip te krijgen op wat verduurzamen betekent voor FM-organisaties. In het whitepaper Duurzame FM Keten schetsen wij de stappen die je moet nemen om een visie op duurzame FM voor jouw organisatie te ontwikkelen, hoe je het besluitvormingsproces voor duurzame producten en diensten in kunt richten en hoe je aanbestedingen duurzamer invult.