Nieuws

Kijk terug: Webinar Next Level FM: Relationeel Contracteren

Profielfoto van FMN Redactie
5 februari 2024 | 1 minuut lezen

Op maandag 5 februari vond er wederom een succesvolle webinar van FMN en Next Level FM plaats. Dit keer gingen we in de studio van FMN in op Relationeel contracteren. De wereld is volatieler, onzekerder, complexer en onvoorspelbaarder dan ooit. Samenwerking is de sleutel tot het oplossen van veel uitdagingen. Toch lukt dat niet goed, het systeem kraakt. Tijdens de grote crises waar ook FM mee te maken heeft (Covid19, vluchtelingenopvang, circulariteit, voedseltransitie, Schiphol etc) zien we hoe lastig het is goed samen te werken, zeker in een FM-keten.

In dit interactieve webinar namen Vanya Boon en Atse Koopmans je samen met deelnemers van Next Level FM mee in hoe je relationeel contracteren van de grond krijgt en deelden we instrumenten en tips die je kunnen helpen in je eigen werk. Klik hier om de presentatie te downloaden.

Geinteresseerd in dit onderwerp? Volg dan de 3,5 daagse opleiding Relationeel Contracteren!
Onze kennispartner Next Level FM organiseert in mei / juni een 3,5 daagse opleiding Relationeel Contracteren. Met de opleiding vergroot je je toegevoegde waarde als samenwerkingsprofessional en als FMN lid krijg je korting op deze opleiding. Interesse? Klik hier voor meer informatie, of hier voor de brochure.

Bekijk de webinar terug: