Document

Whitepaper 'BIM voor FMIS' - deel 3

Profielfoto van Harm van den Boogaard
22 december 2021 | 1 minuut lezen

WhitepaperNamens FMN Expertteam Technologie presenteren zes FMIS-leveranciers het 3e en voorlopig laatste deel van een serie whitepapers over de uitwisseling en toepassing van BIM. Het whitepaper 'BIM voor FMIS' - deel 3 is een aanvulling op  Deel 1 en Deel 2. In beide eerdere whitepapers zijn 10 uitgangspunten benoemd, waar enerzijds bij de overgang van bouw naar beheer aan gedacht moet worden en anderzijds bij het dagelijks gebruik aandacht voor moet zijn.

In het derde deel wil het projectteam ervaringen delen van gebruikers over hun beoogde doel om een businesscase te maken bij het integreren van BIM en FMIS. Hiermee willen we gebruikers meer inzicht geven en inspireren in de vorm van use cases. Hiermee kunnen we waarde creëren door bestaande processen met BIM functionaliteiten te optimaliseren. Hierbij willen we ook inzicht geven op welke wijze zij de investeringen kunnen terugverdienen.

Vragen?

Bij vragen kan je je bekende contactpersoon van de FMIS-leverancier benaderen, een mail sturen naar FMN Expertteam Technologie, of een bericht sturen via één van onderstaande links:

 
2 documenten en 1 link toegevoegd