Albert Heijn

Albert Heijn is zilveren partner van FMN

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn de missie: ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’ Albert Heijn Zakelijk voert de missie door in heel zakelijk Nederland. Wij hebben voor iedere zakelijke werkomgeving een passende oplossing op het gebied van eten en drinken; van het bezorgen van de boodschappen op kantoor voor een gezonde lunch of borrel tot het plaatsen van een 24/7 AH to Go op locatie.

Graag gaan we in gesprek met de leden van FMN om te onderzoeken in welke specifieke wensen wij vanuit Albert Heijn Zakelijk kunnen voorzien.

Ben je benieuwd welke oplossing voor jouw bedrijf geschikt is of wil je meer informatie, neem contact op met pepijn.janssen@ah.nl of bekijk de website op https://www.ah.nl/zakelijk.