Community Oost-Nederland

FMN Community Oost-Nederland verbindt facility management-studenten van onder andere hogeschool Saxion en professionals uit het facilitaire werkveld met elkaar. Dit doet de community door jaarlijks een aantal evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Deze events bieden de leden van de community niet alleen interessante locaties en thema’s, maar ook volop netwerkmogelijkheden.

Wat staat er op de planning?

In 2024 heeft de FMN community Oost-Nederland een doorstart gemaakt en gaat weer zorgen voor een leuk aanbod aan events. Zodra hier meer bekend over is, zullen we dat hier vermelden. Op de hoogte blijven onze activiteiten? Volg ons dan ook op LinkedIn!

 

Wat heeft deze community al gedaan?

In de afgelopen jaren heeft onze community al vele leuke bedrijfsbezoeken, kennissessies, en netwerkborrels georganiseerd. Hier vind je in één overzicht de interessantste bijdragen van community Oost-Nederland aan onze vereniging. Op de hoogte blijven onze activiteiten? Volg ons dan ook op LinkedIn!

 

 Nieuwsberichten & Whitepapers

Volgt spoedig!

Het kernteam van deze community:

Helaas is het oorspronkelijke kernteam van FMN Community Oost-Nederland gestopt met het organiseren van evenementen. Ieder om zijn / haar eigen redenen. Daarom is FMN op zoek naar een nieuwe groep 'kartrekkers' die het nieuwe kernteam willen vormen voor deze community. Lijkt het jou leuk om evenementen zoals bedrijfsbezoeken en netwerkborrels te organiseren voor de doelgroep Oost-Nederland? Neem dan contact op met Niels, via niels.peters@fmn.nl. We hopen zo snel mogelijk weer toffe events neer te kunnen zetten in onze regio!

Het kernteam van deze community:

Feike Bergsma

Feike Bergsma
Contactgegevens:
f.h.j.bergsma@saxion.nl

 

Lydia Botrus

Lydia Botrus
Contactgegevens:
lydia.botrus@ifmec.nl

Tije Duppen

Tije Duppen
Contactgegevens:
tije.duppen@csu.nl

 

Inte ten Elsen

Inge ten Elsen
Contactgegevens:
i.j.tenelsen@saxion.nl

Julia Harting

Julia Harting
Contactgegevens:
julia.harting@csu.nl

 

Leon Ripperda

Leon Ripperda
Contactgegevens:
l.a.j.ripperda@saxion.nl

Welmoed Santema

Welmoed Santema
Voorzitter

Contactgegevens:
welmoedsantema@wdodelta.nl

 

 

 

 

Vragen, opmerkingen of tips?

Vind je een van onze onderwerpen of events interessant en wil je deelnemen aan onze community, dan komen we graag met jou in contact. Sluit je dan aan bij onze community of kom in ons kernteam. Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar de voorzitter van de community. 

Niels Peters
Stuur een e-mail naar ons