FMN Student Awards

Een scriptie schrijven is zwoegen. Dat is nu achter de rug. Hoe gaaf zou het zijn als je een prijs zou winnen voor je harde werk?

Met jouw scriptie of afstudeeronderzoek rond je voor jezelf een belangrijke fase van je studie af. Maar je scriptie is meer dan dat. Met de kennis die jij tijdens je studie hebt vergaard, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van het vakgebied. Niet alleen het bedrijf of de organisatie waarvoor je je onderzoek hebt uitgevoerd help je vooruit, ook andere spelers in het werkveld!

 Jouw innovatieve ideeën

Ieder jaar reikt Facility Management Nederland de FMN Student Awards uit. Een terugkerend evenement om het werk van aanstromend talent extra onder de aandacht te brengen en jullie als genomineerden in contact te brengen met ons netwerk. Wij dragen graag bij door het stimuleren van innovatief facilitair onderzoek van bachelor- en masterstudenten om ontwikkelingen binnen het facilitair management voor een groter publiek zichtbaar te maken. Dit doen wij samen met de facilitaire opleidingen in Nederland en het LOOFD, het Landelijk Overleg Opleidingen Facilitaire Dienstverlening.

Ben jij een bachelor- of masterstudent die in het studiejaar 2021-2022 een impactvolle scriptie geschreven heeft? Kijk dan in de bijlage voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname. Je hoeft géén lid van FMN te zijn, om deel te nemen!

Doe mee en meld je aan! Dan kan tot uiterlijk zondag 4 september 2022. Heb je een vertrouwelijke scriptie geschreven? Ook dan kan je meedoen. Het gaat namelijk om de inhoud, niet om de organisatie waarvoor je het geschreven hebt.
 

                

 Uitreiking FMN Student Awards

Zet alvast donderdag 24 november 2022 in je agenda. Dan vindt de uitreiking plaats van de FMN Student Awards!
Meer weten over de FMN Student Awards? Mail dan naar fsa@fmn.nl of bel / app Niels Peters via 06-39081989. 

 Wat kun je winnen?

Winnaars
✔ Deelname, reis en verblijf aan een internationaal FM-congres bijv. World Workplace Europe (t.w.v. maximaal € 1.500,-)
✔ FMN onderschrijft je op jouw CV!
✔ Winnaarscertificaat
✔ Gratis FMN-lidmaatschap tot 31 december 2023
✔ Persfoto
✔ Artikel publicatie gebaseerd op je scriptie 

Finalisten
✔ Finalistencertificaat
✔ Gratis FMN-lidmaatschap tot 31 december 2023
✔ Foto samen met andere finalisten
✔ Artikel publicatie gebaseerd op je scriptie 

Winnaars en finalisten 2021

Stefan Kaal (bachelor) en Jesse Manenschijn-Ghuijs (master) wonnen in 2021 de FMN Student Awards. De andere finalisten waren Isha Dauwe (bachelor), Nienke Herman (bachelor), Twan Bouwhuis (master) en Niels Kooiman (master). Vergeet niet om deze enthousiasmerende video over de bekendmaking van de winnaars hieronder te bekijken! Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!

 

Winnaars en finalisten 2020

Cennet Kumas (bachelor) en Esther Okwe (master) wonnen in 2020 de FMN Student Awards. De andere finalisten waren Amber de Groot (bachelor), Kylian Ligtelijn (bachelor), Iris Beltman (master) en Erik van Eerten (master). Klik op hun namen om hun pitch-video's te bekijken!