Activiteit

World Workplace Europe '21

18 maa
Donderdag 18 maart 2021
12:00 tot 18:30
Online
Soort: Online
Profielfoto van FMN Redactie
2 minuten lezen

Op woensdag 17 en donderdag 18 maart organiseren FMN en IFMA World Workplace Europe '21. Dit jaar volg je het event via een livestream vanuit een studio in Nederland. Virtuele sessies van bijzondere sprekers, actuele onderwerpen en best practices op het gebied van hybrid FM... Dit wil je niet missen!

Voorlopig programma

Het voorlopige programma bestaat onder andere uit een opening keynote van Anders Indset, een bezoek aan virtuele partnerbooths, netwerkactiviteiten en lezingen van onder meer Harold Coenders (Colliers) en Douwe Driehuis (ISS). Deborah Nas verzorgt de closing keynote. De kennissessies zijn verdeeld over de categorieën Research & Development, Business en Education. Zo kan je jouw eigen congresagenda samenstellen op basis van jouw belangstelling en behoeftes. Daarnaast kan je als deelnemer actief meedoen aan interactieve workshops en paneldiscussies. Houd de website van WWEU in de gaten voor het programma.

Digitaal netwerken

Dat WWEU21 digitaal is, betekent niet dat er geen persoonlijke ontmoetingen zullen zijn! Wij zorgen ervoor dat er in het programma ruimte is opgenomen voor ontspannende, virtuele netwerkactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een virtuele facility tour of FM-quiz?

Bestel je ticket!

Uiteraard krijg je als FMN-lid weer korting op je kaartje voor WWEU21. In plaats van €239,- betaal je voor het event €179,- (excl. btw). Je bestelt je kaartje via de WWEU-website. Houd bij het bestellen je FMN-ledennummer bij de hand.

Meer weten?

World Workplace Europe ’21 wordt mogelijk gemaakt door onder andere: BAMColliersEngieHuttenISSPlanonSerraviewSodexoTOPdesk en Hospitality Group. Heb je vragen over dit evenement? Stuur dan een mailtje naar worldworkplaceeurope@ifma.org.