Nieuws

Doe mee aan de FMN Young Kerst Pubquiz!

30 november 2020 | 1 minuut lezen

Toe aan een avondje vermaak maar dan wel eentje met een facilitair én eindejaarstintje? Doe dan op donderdag 10 december van 19.30 tot 21.30 uur mee aan de FMN Young Kerst Pubquiz! Deze quiz bestaat uit verschillende categorieën, zoals facilitaire ontwikkelingen, algemene vragen en vragen over Kerstmis. Natuurlijk mogen de kersthitjes niet ontbreken tijdens de muziekronde! Iedereen met facilitair bloed is van harte welkom! 

Hoe werkt de quiz?

Via een livestream stellen we de vragen en de antwoorden kan je doorgeven via een formulier. Alle benodigde gegevens ontvang je natuurlijk ruim voordat de quiz begint. Let op: je dient wel je eigen drankjes, chips en bitterballen te regelen…

Je kunt een team aanmelden (bijvoorbeeld je young professional-club, studievereniging, klas of collega’s), maar je kunt ook als individu meespelen. De individuele winnaar én het winnende team ontvangen een leuk kerstpakket! Je punten worden namelijk bijgehouden door de jury. Wellicht overbodig om te zeggen, maar je hoeft als team natuurlijk niet fysiek bij elkaar te zitten. Maak een online meeting aan zodat de teamcaptain makkelijk de antwoorden kan insturen!

Meld je aan en doe mee!

Ben jij in voor deze quiz? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier! Vragen over dit evenement? Mail dan naar young@fmn.nl.