Nieuws

Persbericht Tork: Interclean Amsterdam '22 komt eraan!

Profielfoto van FMN Redactie
21 maart 2022 | 2 minuten lezen

Essity is zilveren partner van FMN. Tork, een van de merken van Essity, is de toonaangevende wereldspeler op het gebied van professionele hygiëne.

 

Van 10 tot 13 mei aanstaande vindt Interclean Amsterdam plaats in de RAI in Amsterdam. Na twee jaar met COVID-19 te hebben geleefd, is publieke hygiëne nu nog belangrijker dan ooit. De manier waarop facilitair managers en facilitaire dienstverleners nieuwe hygiënenormen waarborgen en schoonmaakprocessen implementeren, is dan ook van cruciaal belang om mensen een veilig gevoel te bezorgen. Op Interclean Amsterdam 2022 toont Tork duurzaam hygiënebeheer en innovatieve schoonmaakoplossingen die hierbij ondersteunen. Vertegenwoordigers van Tork kijken ernaar uit om schoonmaak- en hygiëneprofessionals weer persoonlijk te kunnen ontvangen in Amsterdam en ze over de onderwerpen te informeren.

 

Programma Interclean Amsterdam 2022

In verschillende thought leadership-sessies bespreekt Tork actuele onderwerpen. Op de Interclean Stage bespreken Tork-experts zowel de uitdagingen als de kansen van het nieuwe hybride kantoorwerkmodel, maar ook gaat er aandacht naar hoe hygiëne en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Tijdens het Healthcare Cleaning Forum, focust Tork zich op het belang van partnerschappen in de gezondheidszorg. Hiernaast is datagestuurde schoonmaak het onderwerp van het gesprek bij het Healthcare Cleaning LAB. 

Verder kunnen bezoekers bij de stand van Tork kennismaken met innovatieve en duurzame hygiëne oplossingen, zoals Tork PeakServe®, Tork Skin Care, Tork Vision Schoonmaken, Tork PaperCircle® en Tork Virtual Reality Clean Hands Training.

 

Stem nu: Tork genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award

Tork Heavy-Duty Reinigingsdoek 99% Biobased is genomineerd in de categorie 'Duurzaamheid & Milieu' van de Amsterdam Innovation Award die, net als voorgaande jaren, tijdens Interclean Amsterdam wordt uitgereikt. Breng nu je stem uit en help Tork winnaar van de Visitors' Choice Award te worden. De prijs wordt toegekend aan de genomineerde die door de bezoekers van Interclean als meest innovatief wordt gezien. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op de openingsdag van de beurs. 

 

Meer informatie over Interclean Amsterdam 2022

Op deze website lees je meer over Interclean Amsterdam 2022. Ook kun je je hier gratis registreren